Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno 10.9. 2015 - Marie

10. 09. 2015 | Poslední díl
Uprostřed Čech nás čeká parta poskládaná opačně než minulý týden. Čtyři ženy a jediný muž budou soutěžit o padesát tisíc korun v Praze a Středočeském kraji. Úkol týdne bude záhadný a vzhledem k tomu, že nás čeká hodně horký týden, se soutěžící při jeho plnění ještě více zapotí.

Dusno není míněno obrazně, ale doslova. Slunce pálí a my se podíváme do paneláku, na krásnou zahradu, do chaloupky, do Vršovic i do Lán, kde uvaří Pavel, údržbář a měkkosrdcatý řezník. „Ženský kolektiv je výborný, dneska se cítím jako kapitán, už si je diriguju, jak chci,“ chlubí se uprostřed týdne padesátník Pavel.

Prostřeno 10.9. 2015 - Marie„Připadal jsem si jako pacholátko, který se nechá houpat v náručí,“ užívá si Prostřeno! lítostivý řezník, který ví, že v jednoduchosti je krása. A diváky určitě zaujme i poslední soutěžící Gabriela, kterou už určitě někdy někde viděli…

Prostřeno – 10.9. 2015 – Marie:


Ve čtvrtek 10.9. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno zpěvačka Marie (29). Ve čtvrtek je horko jako v Mexiku, pomůže malý větrák? Co hosty zaujme ve vršovickém bytě, kde žije Maja s přítelem? Určitě nahrávací studio i stopy po kočičích chlupech, protože dva plus jedna sdílejí s párem také dva kocouři. I večeře bude mexická: dipy k vegetariánským tortillám jsou guacamole, druhý je česnekový a třetím je ďábelsky pálivá salsa.

A protože Maja je hudebnice, prostírkami v pořadu Prostřeno s datem 10.9. 2015 jsou LP desky. A pozor! „Protože jsem chtěla být poctivá, tak udělám vlastnoručně i tortillu. Bezlepkovou,“ upozorňuje třetí kuchařka. Pavel marně hledá ve vývaru alla Maya zavářku a v tortillách maso, nakonec si ale dá k překvapení všech i salát.

Úkol týdne je v pořadu Prostřeno s datem 10.9. 2015 jsoučástí hlavního chodu a hosté se docela načekají, tentokrát ale nemají během tempurování kde temperovat a musí se potit ve vyhřátém bytě. Jenže je to mexické jídlo a platí tady mexické zákony: „Takže hodina není šedesát minut,“ upozorňuje vtipně hostitelka. Maja sice myslela skoro na všechno, ale na sůl, která je i tentokrát nad zlato, zapomněla. A musí letě k sousedům… „Maja si to podle mne hůř naplánovala,“ myslí si Johana.

Pavel je v pořadu Prostřeno s datem 10.9. 2015 s hostitelkou spokojen, ale jídlo není jeho šálek čaje. Pro koho je „chilli con carne“ moc pálivé? Pavlovi se zapalují lýtka. Sice říká, „že už si v ložnici jenom čte nebo se dívá na televizi,“ ale nakonec rozdá děvčatům vizitku s tajným telefonním číslem.

Bude se muset odstěhovat na chalupu, až to jeho babička uvidí v televizi? I lehký ovocný dezert z ricotty vypadá mexicky - ne nadarmo má Maja výtvarnou školu. A jak dopadne malý koncert – přinese zpěvačce nějaké body?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Marie,
ve čtvrtek 10.9. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 10.9. 2015 - Marie:

Prostřeno 10.9. 2015 - Marie
Prostřeno 10.9. 2015 - Marie
Prostřeno 10.9. 2015 - Marie
Prostřeno 10.9. 2015 - Marie
Prostřeno 10.9. 2015 - Marie
Prostřeno 10.9. 2015 - Marie
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !