Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 10.9. 2012 – Pavel

10. 09. 2012 | Poslední díl
Gastronomicky vyškolená partička mladých a neklidných z Pardubicka představí čtyři ženy, skoro dívky, a jednoho teenagera v týdnu od 10.9. 2012 – 14.9. 2012. Jsou to téměř spolužáci z Poličky, jak s překvapením zjistí. Pozná se to na jejich kulinářských výkonech? Jak u koho… Sejdou se velmi nároční strávníci. Ale nejde jen o jídlo, jak víme. Vztahy, taktika, náhoda, nervozita, temperament, bydlení, to všechno je ve hře o 40 000 korun s názvem Prostřeno.

Šárka má hotelovku a úroveň a Monika ji už během první minuty považuje za namyšlenou. Jak to vypadá, když hostitelka neumí přijmout oprávněnou kritiku, uvidí diváci v úterý. Když vaří Monika, nejde pro ostré slovo daleko. Proč jediný muž týdne skončí na samotce?

Prostřeno 10.9. 2012 – PavelProtože zprvu zakřiknutá Monika se pěkně rozjede a jako ve škole vykáže na hanbu i s moučníkem taktika a kritika Pavla, který to naštěstí bere s humorem. Je to velký hráč a děvčata si na poslední chvíli uvědomí, že s nimi manipuluje. Tohle jste v Prostřeno! ještě neviděli! Každé všední odpoledne jen na Prima family!

Prostřeno - pondělí 10.9. 2012 - Pavel:


V pondělí 10.9. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek Pavel (18). „Jestli to bude propadák, propadám,“ přiznal Pavel, který se učí na kuchaře-číšníka, čím mu pohrozil učitel na odborný výcvik, pokud neuspěje. Přesto riskuje, protože skoro všechny jídla budou v jeho pojetí premiéra. Přes své mládí by si jediný muž týdne kolem sebe přál starší ženy, protože jsou prý mnohem tolerantnější a chápavější.

To se mu ale nesplní, v pondělí 10.9. 2012 potká jen samé mladice a jednu rozzuří doběla. Naštěstí ne svým jídlem. Pavel připraví fresh salát s kuřecím steakem, ledovým salátem, okurkou a rucolou, nezapomene na jogurtový dresink. Ví, že zálivka je pro výsledný efekt důležitá. Hodně smetany obsahuje jeho sladký mrkvový krém. „Musím se přiznat, že už jsem taky jedl lepší polévky,“ uznává sebekriticky kuchař. Smetanová je i omáčka ke krůtímu masu na dva způsoby. „Já vím, je to hrozný smrad a štípou z toho oči,“ uvědomuje si Pavel, když trochu připálí slaninu, „ale to přežijem.“

Studená a řídká bramborová kaše v Prostřeno 10.9. 2012! Bramborová kaše je řídká a studená, „hlavní chod ve výsledku bohužel lépe vypadal, než chutnal,“ konstatuje Šárka. Ale na to, že je Pavlovi osmnáct let, to zvládnul i přes chybičky perfektně. O konečnou chválu se zasloužil dezert panna cotta, jeho snaha a možná i ukázka vyřezávání ovoce.

Nenechte si ujít další Prostřeno s Pavlem
vysílané v pondělí 10.9. 2012 v 18.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 10.9. 2012 – Pavel:

Prostřeno 10.9. 2012 – Pavel
Prostřeno 10.9. 2012 – Pavel
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka