Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 10.5. 2019 – Kateřina

10. 05. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! zavítá do Libereckého kraje. V boji o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc se utkají tři ženy a dva muži. U stolu se sejde docela pestrá partička. Začínáme u Káči, která ráda peče sladké dorty, a končíme u Katky, kterou pro změnu baví vyrábět dorty slané. Nejvýraznějšími hostiteli jsou mladík Pepa a paní Alma, která pochází z Bosny a Hercegoviny.

A hosté jsou z jejího svérázného chování trochu zaražení, prý jako na vojně: zavelí, chopí se lžíce a jako hladová se vrhne na jídlo, aspoň tak to probíhalo v pondělí u Káči, kde jí chutnalo. A nejen jí… Pepa se chce zviditelnit, dokonce chce Almu ve finále vyprovokovat, aby mu vlepila facku. Podaří se mu to? Bylo by za co…

Prostřeno – 10.5. 2019 – KateřinaTěšte se na zábavný a pestrý liberecký týden, úkolem týdne bude hot dog a každý si s ním poradí po svém. Kdo na párek v rohlíku zapomene? A proč se bude vařit a prostírat dvakrát ve stejném bytě? Tak za to prý mohou spalničky... Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte podpořit svého favorita! Vždyť deset tisíc korun můžete vyhrát také vy!

Prostřeno – 10.5. 2019 – Kateřina:


V pátek 10.5. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno poslední hostitelka, mladá maminka Kateřina (23). Aspoň Jarda druhou Kateřinu tak vnímá a trochu se na mladou maminku (v dobrém) chystá. Katka je vdaná, ale nechala si i původní příjmení, s manželem mají roční dcerku a už se připravují na příchod druhého potomka. Rodinka žije ve sklářském městě Nový Bor v bytě, kam se vejdou také činčily a pes.

Vaření je jedním z hlavních koníčků poslední hostitelky, která také miluje rodinné výlety. Katka působí mile, ale v práci prý dokázala být jako manažerka stánku s fresh občerstvením i hodně přísná. A šéfovat někomu, jako je Pepa, by prý určitě nechtěla… Katka vaří už od dvanácti let, protože má postiženého brášku, se kterým jezdila maminka do lázní, kdy se musela postarat o sebe i mladší sestru. Jak se to projeví při přípravě poslední večeře? Půjde jí moderní a odlehčené menu jako po másle? Zajímavý je předkrm s avokádovou a lososovou pomazánkou na maminkou den předem upečené domácí bagetě. Přizná to Katka?

Jardu i ostatní potěší její květáková polévka i pečené rybí filety ze pstruha lososovitého a candáta, bohužel zeleninová příloha je trochu vysušená, brambory studené a moučník ve skleničce nic moc. Atmosféru finále ovlivní i pokračující Pepovo snažení vyprovokovat svou spolustolovnici Almu. Pepa by se rád zapsal do historie pořadu Prostřeno! tím, že od Almy slízne facku. Jak to mezi ním a Almou nakonec dopadne?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kateřina, v pátek 10. 5. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !