Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 10.2. 2017 - Lucie – Praha a okolí

10. 02. 2017 | Poslední díl
V dalším Prostřeno! z Prahy a blízkého okolí se utkají tři ženy a dva muži. Je to kultivovaná parta, která se zpočátku dokonce tváří, že jí o výhru téměř ani nejde, a docela jim to vydrží, i když malé pokusy o taktiku nebo drobné netaktnosti se i do této selanky vloudí. Hlavně ze strany Ondřeje, který se hodně ptá a své dojmy si nenechává pro sebe, navíc se mu při vaření všechno nepovedlo, jak si přál.

Protože se naši Pražáci zajímají o věci mezi nebem a zemí, dozvíme se, že všechny tři soutěžící ženy jsou snaživé Kozorožky, Ondřej ohnivý Beran, což mnohé vysvětluje, a puntičkářský student zpěvu Lukáš je Panna. Kulinářsky se všichni snaží, na svém jídle nešetří, gastronomické trendy a moderní vaření znají, jsou kreativní a většinou přátelští.

Prostřeno 10.2. 2017 - Lucie – Praha a okolíUvidíme zajímavé a inspirativní interiéry a podíváme se do jednoho z nejuklizenějších bytů, jaké jsme kdy s Prostřeno! navštívili. Nevšední bude i úkol týdne, který je zároveň výzvou, a Pražákům zamotá hlavy a donutí je ke spolupráci. Kdo to nakonec v Praze vyhraje a odnese si 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! každý všední den od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno 10.2. 2017 - Lucie – Praha a okolí:


V pátek 10.2. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno úspěšná manažerka Lucie (31). Všichni se už těší na pátek, kdy uvaří Lucie a někdo z nich se dočká šedesátitisícové výhry. Lucie je úspěšná a dost vytížená mladá paní, která si umí poradit nejen se svou kariérou, ale i se společenským tancem, což je její největší koníček, kterému se věnují s manželem. Soupeři jsou zvědaví, jak se sympatická hostitelka projeví v kuchyni a co si přichystala na poslední večeři i zábavu.

Lucie své hosty pozve do třípokojového bytu s kuchyňským koutem, který sdílí se svým mužem a dvěma kocoury. Proto se trochu bojí, aby se do jejího menu nevloudil ani chloupek, takový Ondřej by ho jistě nepřehlédl! Jaký tanec v kuchyni Lucie nakonec předvede? Vsadila na lehčí a jednodušší italské menu, protože miluje těstoviny ve všech podobách. Na předkrm se rozhodla pro tataráček z lososa, takže po včerejší tepelně upravené rybě, bude v pátek losos syrový.

Italská je i slavná polévka minestrone, která doplní bohatou nabídku zeleninových krémů a polévek tohoto pražského týdne. Kupované tagliatelle s cuketou a krevetami jsou hlavním chodem, moučníkem je oblíbené tiramisu, takže je možnost srovnání s Ondřejovým dezertem, který se, jak víme, úplně nepovedl. Sladká tečka večer korunuje až po tvořivé zábavě, ale všichni jsou už hlavně zvědaví, kdo to nakonec v Praze vyhraje. Kdo se stane hostitelem týdne a vyhraje lákavých 60 000 korun?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucie,
v pátek 10. 2. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !