Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 10.11. 2017 – Dorota

10. 11. 2017 | Poslední díl
Prostírat se bude opět v našem hlavním městě. V Praze se u stolu setká poměrně mladá parta, která se bude snažit nejen o hlavní výhru 60 tisíc od soupeřů, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Ti svými hlasy každý den rozhodují, jak jim je ten-který hostitel sympatický a který nakonec od nich kromě finanční odměny získá i řád Zlaté vařečky.

Prahu budou tentokrát reprezentovat dva muži, docela fešáci, které dělí generace. A tři ženy - sebevědomá Slovenka Dana, rošťácká sexy servírka Helena a nejmladší Dorota, která je naopak spíš decentní a uzavřená. Oba pánové překvapí svým bydlením, diváci si přijdou na své. Uvidí ateliér zcestovalého fotografa a mládenecké doupě, kde žije desítka mladých mužů!

Prostřeno – 10.11. 2017 – DorotaMožná už tušíte, jak to tam asi vypadá! Prostřeno! je sice tak trochu i o bydlení, ale hlavně především o jídle. Jídelníčky jsou tentokrát pestré i cizokrajné. A jaký úkol týdne na soutěžící čeká? Kdysi se na ně stály fronty, ale dnes je jich všude spousta.

Neměl by být proto žádný problém vyrobit z nich úkol týdne - zadání zní banány. Nebo to problém bude? Kdo to v Praze vyhraje? Uvidíte v dalším premiérovém Prostřeno!

Prostřeno – 10.11. 2017 – Dorota:


V pátek 10.11. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Dorota (19). Poslední hostitelka působí spíš introvertním dojmem, moc se neprojevuje, a i ona pozve soupeře do sdíleného bydlení. Dorota žije s kamarádkami a je tu rozhodně více uklizeno než u Vojty, byt je to hezký a prostorný. Holky přihlásily kamarádku do pořadu, protože jim často a dobře vaří. Hostitelka ale maso jí, i když to s ním nepřehání.

Kamarádky ale po ní chtěly, aby připravila vegetariánské až veganské menu a ukázala, že i takové zdravé a dietní jídlo může být chutné. Něco o své vegetariánské minulosti prozradí u stolu i včerejší hostitelka, je to prostě aktuální a vděčné téma. Jak to bude v pátek? Pochutnají si hosté? Dorota má smůlu, nějak se jí nedaří upéct domácí pečivo, to na předkrm (olivové paté a avokádová pomazánka s chlebem) se moc nepovede, ale rostlinné pomazánky jsou chutné.

Cuketová polévka je další jemný zeleninový krém. Mladá amatérská kuchařka nejvíce spoléhá na „vegetariánský burger s batátovými hranolkami“, ovšem hlavní chod má problém. Bulky se v troubě spálí na uhel a skončí v odpadkovém koši, Dorota musí improvizovat, navíc ani příloha - zeleninové hranolky nejsou nic moc.

Hostitelka má po náladě, ale drží se, protože ještě musí uspořádat hru s papírky na čele a zvládnout „raw kakaovo-datlový koláč“. Jemný, nepřeslazený dezert sice nevypadá zvlášť vábně, ale dopadne mnohem lépe než hlavní chod. A všichni jsou už natěšení na finále celého pražského týdne. Koho tentokrát potěší výhra ve výši 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku v 17.50 a hlasujte!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Dorota,
v pátek 10.11. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 10.11. 2017 – Dorota:

Prostřeno – 10.11. 2017 – Dorota
Prostřeno – 10.11. 2017 – Dorota
Prostřeno – 10.11. 2017 – Dorota
Prostřeno – 10.11. 2017 – Dorota
Prostřeno – 10.11. 2017 – Dorota
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice