Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr

10. 10. 2017 | Poslední díl
Prostírat se tentokrát bude v Moravskoslezském kraji, hlavně v Ostravě a ve Frýdku - Místku, muži budou v mírné přesile. Úkolem týdne bude voňavé, lahodné a oblíbené sezónní ovoce - jahody. A rozhodně bude o co hrát. Lákavá je už hlavní výhra – 60 tisíc korun, šanci má ale i ten hostitel, který nejvíce osloví diváky.

Díky jejich hlasování si rozpočet může přilepšit třiceti tisící korunami i pochvalou v podobě řádu zlaté vařečky. Bez šancí nejsou ani hlasující diváci - jeden z těch, kteří každý den bodují hostitele stejně jako soupeři u stolu, za své bodování může získat pět tisíc. A diváckou podporu budou soutěžící tento týden určitě potřebovat, protože, i když to hned v pondělí tak nevypadá, u stolu je jedna velká hráčka. Muži v sestavě jsou mladíci a jeden je opravdu „mladý a neklidný“.

Prostřeno – 10.10. 2017 – PetrPetr zlobí a dost svérázným způsobem koření moravskoslezské večery. Vede řeči na hvězdičku, protože s ním cloumají hormony nebo poněkud opožděná puberta. Po Míše dokonce žádá striptýz! Dočká se ho? A kdo to na severu Moravy nakonec vyhraje? Napínavé to bude až do konce a jedno je jisté. Prostřeno! to je výzva, která stojí za to!

Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr:


V úterý 10.10. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno svérázný dělník Petr (24). Jak moc se Petr předvádí a co je realita, to je otázka. Poté, co Renáta včera odvařila, už nepůsobí tak smířlivě a v Petrově mládeneckém bytě, kde nelze přehlédnout relikvie po jeho bujarých večírcích, se jí moc nelíbí. A Míša se radši oblékla cudně, aby Petra neprovokovala bujným dekoltem jako včera. Petr je veselá kopa i při vaření, ale soupeři ho večer poněkud zkrotí. Renáta ho donutí, aby se převlékl, i když oblek nebo košile to stejně nebudou, ale zásadní je druhá část výzvy:

Petr nesmí mluvit vulgárně! Je v úterý tak zamlklý proto, že v tom případě už vlastně nemá skoro co říct? Nebo je tak nervózní ze svého vaření, když je v Prostřeno! spíš z hecu? Petr žije sám, čas tráví nejraději mezi židlí a počítačem, proto se většinou odbývá topinkami, které ho při hraní her moc nezdrží, ale nasytí. A právě takovou „Hard Topinka by the Sid" nabídne hostům jako první chod.

Bohužel jeho oblíbenkyně Míša nejí sýr, který je v i hlavním chodu, pečených kotletách s brambory v alobalu. K předkrmu hostitel podává i úkol týdne, salát s ředkvičkami, jahodami a špenátem, což zní sice zvláštně, ale hostům chutná a překvapivě i samotnému kuchaři. Ten nemá moc rád pikantní a výrazné chutě, což je právě nedostatek hlavního chodu.

Ve slepičí polévce, kde je i kus hovězího, plavou na rozdíl od včerejška sice nudle domácí, ty ale neválel hostitel. Poslední malinový pohár se zmrzlinou je z koupených ingrediencí a se šlehačkou ve spreji, která Petrovi chutná, ale ostatní tím neohromí, stejně jako počítačovou hrou, jíž se ani sám neúčastní.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
v úterý 10.10. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr:

Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr
Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr
Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr
Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr
Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles