Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 10.10. 2014 - Jaroslav

10. 10. 2014 | Poslední díl
Pro následující týden se vám představí velmi pestrá partička lidí, a to co do věku, zájmů i vyhraněných názorů. Zcela jistě mezi nimi vynikne momentálně nezaměstnaná padesátnice Alena, která do pořadu vstoupí s jasným cílem – nenechat vyhrát nikoho ze soupeřů! Těmi budou vedle ní ještě tři muži a jedna dívka, z nichž někdo chce stejně jako Alena taktizovat, jiný ale bude hrát fair play. Komu se jeho strategie vyplatí a kdo se jak vypořádá s úkolem týdne?

Carving totiž není pouze styl lyžování, ale také technika vyřezávání do ovoce a zeleniny! Úkol týdne zvládne většina hostitelů v pohodě a tak, že nazdobenou zeleninu nenápadně začlení do svého menu. Souboj o 50000 Kč se tentokrát odehraje ve městech Karlovarského kraje, konkrétně v Chebu, Horním Slavkově, Karlových Varech, Nové Roli a Ostrově!

Prostřeno – 10.10. 2014 – Jaroslav:


Prostřeno 10.10. 2014 - JaroslavV pátek 10.10. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno Jaroslav (51). Jarda je od pohledu pohodář, a tak se nenechá rozhodit ani tím, že už je poslední den vaření a rozhodne se o výhře, ani vědomím svých obtížných soupeřů, zejména například paní Aleny.

Připraví skvělé bramboráčky, které naplní malinko ostřejší zeleninovou směsí. Vsadí na českou klasiku a uvaří dršťkovou polévku – a hádejte, kdo s ní asi tak mohl mít problém, komu přišla málo nebo příliš slaná?

I Jarda v pořadu Prostřeno s datem 10.10. 2014 připraví šťouchané brambory, které už byly tento týden dvakrát, připravovali je všichni muži – a tak dámy mohou srovnávat a kritizovat. Dezert v podobě palačinky s ovocem a šlehačkou už bude jen sladkou tečkou za Jardovým pátečním hostitelstvím a celým týdnem. Kolika body ho ocení který ze soupeřů? A kdo to všechno vyhraje?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jaroslav,
v pátek 10.10. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 10.10. 2014 - Jaroslav:

Prostřeno 10.10. 2014 - Jaroslav
Prostřeno 10.10. 2014 - Jaroslav
Prostřeno 10.10. 2014 - Jaroslav
Prostřeno 10.10. 2014 - Jaroslav
Prostřeno 10.10. 2014 - Jaroslav
Prostřeno 10.10. 2014 - Jaroslav
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Už se dívat nebudu. Sledovala jsem to ráda! Ale co předváděla ta baba, bylo hrozné!!! Pořad se moc pokazil! :(
Obrázek uživatelky
profil
Nevím, kam to Prima směruje, ale pořad o vaření to už dávno není. Nejsem sice pravidelná divačka, ale stačí to, co vidím. Je to o tom, kdo je hloupější a koho patrně TV přesvědčí, aby se tam tímto způsobem projevoval. Katastrofa! Patrně by nám o tom mohl vyprávět přímý účastník, ale ten je, bohužel, vázán smlouvou a tím pádem mlčením.
Obrázek uživatelky
profil
Svrběla mě ruka již od pondělí ,ale včera bych Aleně ( blondýna)už jednu pěknou vyšila. Někteří lidé jsou fakt neskuteční.
Obrázek uživatelky
profil
Já už se kvůli takovým nechutnostem co se kolem toho vaření děje na to nedívám.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Včera jsem koukala na prostřeno a nevěřila co tam s prominutím ta kráva vykládá! Ještě že to nevyhrajeSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles