Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 1.9. 2014 - Lenka

1. 09. 2014 | Poslední díl
Barvy Libereckého kraje budou hájit čtyři ženy a jeden muž, kterému patří finále. Severočeský týden bude o aspiku, což je úkol týdne, který soutěžící zaskočí. Také o klasické české kuchyni a hráčské taktice, bodování, psychologii i upřímnosti. I kdyby nevyhrála, tak morální vítězkou týdne je už nyní nejmladší, teprve sedmnáctiletá Bára, která nejenže umí vařit, ale zvládne i krizovou situaci a sama sobě dokáže, že na to má!

V této jinak tolerantní partě se jako bílá vrána vyjímá mladá maminka Eva, která hraje o s to šest. Chce vyhrát za každou cenu a na kameru přiznává, že jí nevadí, že „bude před ostatními vypadat jako svině“. Vyjde Evě taktika počítání chlupů, vlasů, skvrn na ubrusech, věčných stížností a nimrání se v jídle? Vyjde jí sázka na nízké bodování? Sledujte Prostřeno! na Primě a uvidíte, jak to s Evou, oštěpařkou Bárou, dvěma Lenkami a mořským vlkem Milošem nakonec dopadne…

Prostřeno – 1.9. 2014 – Lenka:


Prostřeno 1.9. 2014 - LenkaV pondělí 1.9. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno realitní makléřka Lenka (28). První hostitelka, bruneta Lenka, má snahu vařit z kvalitních surovin a zachovávat postupy originálních receptů. Tak postupuje u Caesar salátu, kam ale pro zjemnění chuti přidá k římskému salátu i pár listů z ledového, aby se hostům nezdál moc hořký.

Zelená je v pořadu Prostřeno s datem 1.9. 2014 i brokolicová polévka s česnekem a sýrem, pro někoho moc řídká, zaujmou sýrové chuťovky s džemem a modrým sýrem. Hostitelka, zprvu nervózní, se v úvodu dopustí malého společenského faux pas, pak se ale zklidní a je z ní pozorná a uvolněná paní domu, která se o hosty dobře stará a dolévá pití.

Je velmi přísná na čistotu, dokonce si mezi chody umývá ruce v dezinfekci. Jenže Eva přesto najde na talíři černý chlup. Má to na svědomí Lenčin pejsek? „Mám pech, já, která jsem tak pinktlich na čistotu,“ lituje se Lenka, které to přijde absurdní. Ale jehněčí kolínko s bramborovou kaší je chutné. „Sama bych si dala devět bodů, takovou šťávu jako dnes jsem neuvařila snad ještě nikdy,“ pochválí si hlavní chod. Co by se dalo večeři vytknout, je servírování.

Lenka nemá v pořadu Prostřeno s datem 1.9. 2014  dost talířů a musí je mezi chody umývat, navíc vše podává v hlubokých talířích. A zábava? Kdo si nechá s plným bříškem udělat kérku od profesionála?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lenka,
v pondělí 1.9. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 1.9. 2014 - Lenka:

Prostřeno 1.9. 2014 - Lenka
Prostřeno 1.9. 2014 - Lenka
Prostřeno 1.9. 2014 - Lenka
Prostřeno 1.9. 2014 - Lenka
Prostřeno 1.9. 2014 - Lenka
Prostřeno 1.9. 2014 - Lenka
Prostřeno 1.9. 2014 - Lenka
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles