Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 1.5. 2017 – Sandra

1. 05. 2017 | Poslední díl
Na jihu Moravy, především v Brně a okolí, se sejde pestrá, mlsná a zajímavá společnost: tři ženy a dva muži. Nejstarší účastnici je šedesát let, a přestože je Renata už čerstvá důchodkyně, obléká se jako dvacítka a baví ji techno. Navíc je to taková poloviční Italka a tomu odpovídá i její menu. Jako morous naopak proti ní působí její největší rival Radek, který je velký teoretik a ve vaření a gastronomii si dost věří. Jak ale dopadne jeho středeční večer? Bude to v kuchyni taková sláva?

Radek totiž hodně kritizuje, Renatě radí ohledně italské kuchyně a Arménce Suzaně zase vyčítá, že její boršč není tak silný, jak si představoval, a že tak vybíravý strávník by se neměl hlásit do podobné soutěže. A možná na to doplatí… To nejmladší soutěžící, teprve devatenáctiletý Karel, na to jde mnohem taktičtěji. Celý týden se moc neprojevuje, nekritizuje, do nikoho nerýpá, ale… Karel vaří jako poslední a úkol týdne – pokrmy z vajec – už v pátek zná. Navzdory všem dohadům u stolu ohledně prostírání a jídla se partička z Brna a okolí do krve nepohádá.

Prostřeno – 1.5. 2017 – SandraStmeluje ji slušná Suzana, věčně rozesmátá Sandra i Renata - sice zklamaná, ale nad věcí… Čeká nás tedy pestrá mezinárodní kuchyně, zajímaví hosté i šmejdění, další výzvy a „módní policie“, která poslední dobou k pořadu neodmyslitelně patří. A dojde i na tvrdě upřímné bilancování, kdy si soupeři navzájem prozradí, jak bodovali. Kdo se ukáže jako největší taktik? A kdo to v Jihomoravském kraji vyhraje a odnese si 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku!

Prostřeno – 1.5. 2017 – Sandra:


V pondělí 1.5. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno mladá maminka Sandra (20). Maminka malého chlapečka si to v pondělí trochu ulehčí, úkol týdne nezvládne, ale protože je to první oťukávací večer, kdy ostatní ještě netuší, že je čekají jídla z vajec, jí to projde. Už takhle má Sandra docela co dělat – a vejce jí kvůli výzvě soupeřů nakonec stejně neminou. To je ale legrační náhoda…


Vzhledem k věku je jasné, že Sandra není moc zkušená kuchařka. Sympatické je, že si z toho zase tak moc nedělá, skoro pořád se směje - při vaření hlavně sama sobě, na hosty je také usměvavá a přátelská, zvládne vytvořit atmosféru, co prolomí ledy. Ale to není s touhle partou zpočátku moc obtížné. Ač hodně pestrá, zpočátku je téměř bezkonfliktní. I když už v pondělí je jasné, žeJihomoravané mají také pěkně mlsné jazýčky, o jídlo se zajímají a dost o něm mluví.

Takže úvodní cuketové rolky to docela schytají, předkrm, který mohl dopadnout lépe, moc nezaujal.
O něco lépe dopadne gulášová polévka, prý dobře dochucená, ale moc se nehodící k hlavnímu chodu – hovězímu na víně s bramborovým pyré. Maso se povedlo, ovšem z mixované kaše je bohužel lepidlo a nejslabší článek menu. To ale není poslední propadák. Kaše o poslední příčku soutěží s dezertem, který se Sandře hrubě nepovedl. „Muffin trošku jinak“ spíš připomíná dětskou banánovou přesnídávku pro její miminko. Přesto je díky hostitelce nálada dobrá a soupeři se už těší na další den.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Sandra,
v pondělí 1.5. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 1.5. 2017 – Sandra:

Prostřeno – 1.5. 2017 – Sandra
Prostřeno – 1.5. 2017 – Sandra
Prostřeno – 1.5. 2017 – Sandra
Prostřeno – 1.5. 2017 – Sandra
Prostřeno – 1.5. 2017 – Sandra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj