Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 1.3. 2017 - Marcela – Moravskoslezský kraj

1. 03. 2017 | Poslední díl
Tentokrát se v Moravskoslezském kraji, zejména v Ostravě a okolí, setkají tři ženy a dva mladí muži. Není to konfliktní parta a celý týden se hodně točí kolem jídla i úkolu týdne, který našim soutěžícím pěkně zamotá hlavy. Nejzkušenější a nejstarší amatérskou kuchařkou je čtyřicetiletá Marcela, která ale názorně předvede, jak to také může dopadnout s ambiciózní večeří, když si na hostitele sedne smůla, bojuje s nervozitou, časem a také s nespolehlivou troubou.

To Nikol na to jde odjinud, ta spoléhá na svůj nepřehlédnutelný dekolt. Ocení to ale soupeři? Někteří diváci určitě… Dva soutěžící nevaří doma, ale zdá se, že tentokrát to soupeři řeší méně než jídlo. A v tom se někdy nevyznají: pletou si moravského vrabce se španělským ptáčkem, nevědí, co je to kaldoun a v technologii konfitování také dost tápou. Už snad ale nikdy nezapomenou, odkud k nám přišel tatarský biftek.

Prostřeno 1.3. 2017 - Marcela – Moravskoslezský krajA každý den čelí rozličným výzvám a úkolům mléčného týdne, mezi nimiž je třeba i výroba domácího sýra! Dá se to všechno vůbec stihnout? Kdo to na Ostravsku zvládne nejlépe a v slzách štěstí se nakonec překvapeně raduje nad výhrou 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno 1.3. 2017 - Marcela – Moravskoslezský kraj


Ve středu 1.3. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno zkušená kuchařka Marcela (40).
Rozvedená Marcela pracuje léta v automobilovém průmyslu a ráda vaří a v kuchyni si docela věří. I proto vsadí na časově náročné menu, chce soupeře ohromit něčím nevšedním. Takový je i začátek, začneme zábavou, prohlídkou výrobny klobouků a focením na památku. Další průběh večera pak provází nekonečné čekání, kuchařka nestíhá, smůla se jí lepí na paty a ještě ji zradí nespolehlivá trouba.

Marcela se rozhodne pro netradiční slané špenátové muffiny z pivního těsta, ze stejného těsta je i nejvíce problematický chod – prý téměř nepoživatelná kapsa plněná zelím, což je příloha ke konfitovaným husím stehnům. Ta potřebují na přípravu hodně času a velkým tématem u stolu se díky tomu stane konfitování. Hostitelka a Nikol mají na tento postup odlišné názory a Marcele se také zčásti vrací její včerejší kritika Zdenka.

Ten nemusí vývary a kaldoun je vlastně také drůbeží vývar, jen zahuštěný a s drůbky. Ty ale v téhle polévce nenajdeme, protože nervózní Marcela je prostě nemůže doma najít. Polévka je naštěstí silná i tak. Spraví Marcelinu smůlu aspoň kokosovo-pudinkový koláč? Nebo v něm bude pro Zdenka málo kokosu, který má tak rád? Prostě středeční večer budou provázet převážně kritické poznámky, jak se s tím hostitelka, která měla velkorysé plány, vyrovná? Bude se umět kritice postavit čelem?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Marcela,
ve středu 1. 3. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !