Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie

1. 02. 2018 | Poslední díl
Máme před sebou druhý premiérový týden nové série pořadu Prostřeno! Podíváme se do Jihomoravského kraje, kde se u stolu sejdou tři ženy a dva muži. Jde o mladou, zábavnou a pohodovou partu, která navíc umí vařit. A dokonce splní i úkol týdne. Tentokrát to bude zdravý celer a jihomoravská parta se s tímto zadáním popere se ctí, dokonce by mohla s celerovými recepty někoho i inspirovat. O zábavu u stolu se postarají všichni, smysl pro černý humor má zcestovalá Lucie, ale také samorost Milan, ani první hostitel Radim není určitě žádný mrzout. A co ještě naše hosty spojuje?

Tentokrát je to vášeň k cestování a zkušenosti s dlouhodobým pobytem v cizině, hlavně v Londýně. Odtud zčásti pramení i zahraniční recepty, kterým se amatérští kuchaři z jižní Moravy nevyhýbají. Někteří sní o vzdálených severských destinacích, jako je například Island nebo Aljaška. Komu se podaří si na další cesty vydělat svým úspěšným vařením? Nejlepší hostitel týdne může od soupeřů dostat 60 tisíc korun. K další odměně v podobě 10 tisíc korun dopomohou svými hlasy diváci, kteří mohou ze soutěžících vybrat toho, jenž se jim nejvíce líbí. A s prázdnou neodejde ani jeden z hlasujících diváků, který si může rovněž odnést 10 tisíc korun. Dívejte se na premiérové Prostřeno! a hlasujte!

Prostřeno – 1. 2. 2018 – LucieČtvrtek: Chůva, překladatelka, floristka a cestovatelka Lucie (33) žije na sto procent. Zaujme nejen svými příběhy a životním stylem, ale hlavně večeří.
Nezadaná Lucie nežije v České republice, ale převážně v zahraničí, hlavně v Londýně. Na pár měsíců v roce se ale vrací do Česka a pak bydlí v atraktivním domě se zahradou, kam se za ní také podíváme. Hosty zaujme, že dům s bazénem a jezírkem patří dvojici spřátelených gayů. A jak to Lucie má, plánuje londýnská chůva vlastní rodinu? To také všetečné hosty zajímá. V kuchyni Lucie zariskovala a pokusila se do jídelníčku zařadit mušle, které nejsou u nás moc obvyklé ani oblíbené. Nevšední je i kombinace, s nimiž mušle sv. Jakuba podává. Velké hřebenatky jsou na pánvi s pikantním chorizem! Ochutná mořské plody i Klára, která, jak se ukáže, má hodně vybíravý jazýček? Hráškový krém, kde je hodně máty, se ukáže jako dobrá volba, stejně jako grilovaný vepřový steak zapečený s modrým sýrem a jablkem. Hostitelka má ráda kombinaci masa a ovoce, sladkého a slaného.
A jak to tak vypadá, jídlo chutná i soupeřům. Lucie je asi takový přirozený kulinářský talent, dokáže jídlo dobře dochutit, ale i hostitelka, která nenudí, a je s ní zábava. Také je to kreativní žena se spoustou zájmů. Jedním z jejích koníčků je i péče o květiny, a právě floristiku si čtvrtá hostitelka zvolila pro svoji zábavu.

Prostřeno – čtvrtek 1.2. 2018 – Lucie Florianová (33)

Nežije v České republice, ale převážně v zahraničí. Cestovala po Saúdské Arábii a žije ve Velké Británii. V Brně je momentálně na tři týdny, poté zase odjíždí. Živí se jako chůva, překladatelka a floristka. Je nezadaná a života si užívá na sto procent. Přihlásila se z hecu na popud přátel, kterým chutná jídlo, co jim připravuje. Pokud by vyhrála, peníze by použila na život v Anglii, kam se bude vracet. Z legrace tvrdí, že si na cestu zpět koupí dva metráky tlačenky.

Charakter: Přátelská, má ráda dobrou zábavu. Je trochu individualistka, ale není podrazák a vždycky je s ní sranda.
Zájmy: Cestování, práce s květinami. Ráda čte a baví ji černý humor.
Vztah k vaření: Kladný, baví ji to. Vše, co sama uvaří, se vždy musí sníst, jinak není spokojená. Ráda připravuje italská jídla a kuchyni britskou, českou a Středního východu.
Chutě: Má ráda skoro vše, ale nejradši má vepřo-knedlo-zelo od maminky.
Nesnáší: Křen, červenou řepu a kopr. Při stolování jí vadí mlaskání a vulgarismy ohledně jídla.
Motto: Pesimista vidí potíže při každé příležitosti, optimista vidí příležitost ve všech obtížích.
Očekávání: Těší se na dobrou zábavu.
Historka z vaření: Jednou připravovala vepřové maso na coca-cole, ale zapomněla tam přidat maso. V hrnci zbyl jen karamel.


Zůstane tahle jihomoravská parta pohodová a přátelská? Nebo je výhra rozdělí? A kdo ji získá?



Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucie,
ve čtvrtek 1. 2. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie:

Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie
Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie
Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie
Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie
Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie
Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie
Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles