Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 1.12. 2017 – Josef

1. 12. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! zavítá do Olomouckého kraje, kde se u prostřeného stolu sejde netradiční sestava – čtyři muži a jediná žena. Ti všichni si myslí na hlavní výhru 60 tisíc korun. A dalších 30 tisíc mohou získat díky sympatiím diváků, kteří navíc udělí i řád Zlaté vařečky. Jak se bude jediná dáma mezi muži cítit?

Olomouckou partu spojuje několik věcí: pánové jsou samí vášniví rybáři, možná si jednou zajdou společně i na ryby. Ryby ale v menu kupodivu nejsou, zato hub se nikdo nebojí. Úkolem týdne je červená řepa, zadání se bude ve finále docela řešit. Pořádně pohádat se však Moraváci nestihnou, i když soutěživí jsou a zejména podnikatel Jirka je pěkný „šťoural“. Hostitele spojuje také sympatický fakt, že hodně surovin si vypěstovali z vlastních zdrojů, jsou to i zahrádkáři a chovatelé.

Prostřeno – 1.12. 2017 – JosefU Josefa to bude navíc opravdu bio bez chemie. A ještě dvěma věcmi vyniká tento olomoucký týden - hostitelé umí vařit, až na jednu výjimku podávají v kuchyni vyrovnané, vydařené výkony, a nepodcení ani zábavu. Ta se odehrává převážně v exteriéru a uprostřed týdne se Richard postará o skutečně adrenalinový a výjimečný zážitek. Sledujte Prostřeno! od začátku do konce, bude se opravdu na co dívat! Zjistíte, že dobrý člověk ještě žije a že tato parta se téměř s jistotou sejde znovu. Má totiž co slavit…

Prostřeno – 1.12. 2017 – Josef:


V pátek 1.12. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno zámečník Josef (58). „Jsem soutěživý, mám ambice, ale zároveň jsem obětavý a rád lidem pomáhám,“ říká o sobě poslední účastník ze Štemberka. Josef má hodně rozvětvenou rodinu, dnes ale žije se ženou v bytě s dost malou kuchyní, kde se občas střídají, spolu se tam nevejdou. Za domem je ale zahrada, kde hostitel pěstuje všechno možné a chová králíky. Nejlépe je mu na rybách, má rád klid a pohodu.

Letitý abstinent působí celý týden střízlivým dojmem, je to kliďas, tak tomu bude i během poslední večeře. Racionální je menu, kde využije beze zbytku kuře. Maso vykostí, ze skeletu a vlastní bio zeleniny uvaří dobrý vývar, který se dokonce obejde i bez masoxu, zato jsou v něm dobré a prý vlastnoručně vyrobené nudle. A když pozorujeme nejstaršího hostitele při práci, nemáme důvod mu nevěřit. Šikovně si počíná při výrobě výborné kuřecí rolády nebo kakaové rolády sladké, která se mu na rozdíl od včerejšího Vláďova fiaska povede na jedničku.

Snad jen výběr předkrmu vzbudí otázky. Hosté jsou zaražení a Jirka si myslí, že je to snad špatný vtip. Jenže Pepova míchaná vajíčka jsou obohacená domácí klobáskou vlastní výroby a k tomu podává chlebík z domácí pekárny. Komu vadí, že je z kupované směsi? Jirkovi! A co ještě vadí nejen jemu, ale svorně pánům všem? To, že je při bowlingu porazí právě žena! Kuželky vyhraje Zuzana! A nakonec zírají úplně všichni, včetně Zuzky. Takové finále totiž v Prostřeno! ještě nebylo. Tady opravdu platí, že konec dobrý, všechno dobré… Závěr olomouckého týdne bude jedno velké překvapení.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Josef,
v pátek 1.12. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 1.12. 2017 – Josef:

Prostřeno – 1.12. 2017 – Josef
Prostřeno – 1.12. 2017 – Josef
Prostřeno – 1.12. 2017 – Josef
Prostřeno – 1.12. 2017 – Josef
Prostřeno – 1.12. 2017 – Josef
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !