Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 1.11. 2019 – Milada

1. 11. 2019 | Poslední díl
Prostírat budeme v Plzeňském kraji, kde v boji o výhru 60 000 korun a hostitelskou čest k tomu budou ženy ve velké převaze: čtyři ku jedinému studentu práv. Kdyby se populační situace v Česku vyvíjela podle dvou prvních hostitelek, náš národ by utěšeně vzrůstal. Obě ženy mají čtyři děti! Ale i další dvě jsou maminkami, ovšem už „jen“ dvojnásobnými. A zbylé hostitelky jsou ženy velmi odlišné.

Anna je ráda středem pozornosti, nikoho moc nepustí ke slovu, k jídlu se ráda vyjadřuje, poučuje, vysvětluje. Podle Aleše a Milady se Anička prostě předvádí. Milada je naopak spíš introvertka, a protože jí patří finále, teprve v pátek se naplno ukáže, jak šikovná a fajn ženská poslední hostitelka, zdravotní sestřička Milada, je.

Prostřeno – 1.11. 2019 – MiladaCitlivý Aleš si připadá u stolu mezi tolika ženami odstrčený, ale ve svůj hostitelský den takový nebude a dámy si získá. Úkolem týdne je balkánská kuchyně a první hostitelka Jana si ajvar (ale nejen tuhle původně srbskou čalamádu z pečených paprik a lilku) přejmenovala na avatar.

Janě se trochu pletou písmena a je s ní legrace a zábava od pondělí do pátku. Proto sledujte Prostřeno! každý všední den a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 1.11. 2019 – Milada:


V pátek 1.11. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno zZdravotní sestřička Milada (37). Jako poslední se k plotně postaví zdravotní sestra Milada, vdaná maminka dvou dětí. Ta už o Prostřeno! něco ví, protože tam vařil její manžel, ale nevyhrál. Bude mít Milada větší štěstí? A prozradí to ostatním? Páteční hostitelka vsadí na česko-slovenskou kuchyni s regionálními i rodinnými recepty.

Milada začne slovenskými haruľemi, což je verze slovenského bramboráku se zelným salátem, kde je i slanina. To ale zatím nikdo u stolu netuší… Dieta to není, ale podle reakcí soupeřů, dobrota ano. Hovězí vývar s domácími nudličkami je asi nejlepší polévkou týdne, nic jí nechybí. Jako hlavní chod Milada připraví svíčkovou. Pečlivá kuchařka si dá s oblíbeným jídlem hodně práce, která je na výsledku znát.

A soupeři jsou také zvědaví na přílohu, což jsou jihočeské knedlíky, které prý unesou spoustu housek a každý je ještě pomazaný máslem. Přinese Miladě její svíčková štěstí? Když si odmyslíme, že poslední tzv. babiččino oříškové potěšení je také vynikající, navíc jde o dort bez mouky, hostitelka soupeře kromě hostiny také zaujme svým rodinným aktivním životem. S manželem se spolu věnují i zdravotnické osvětě a záchranářský kurz si vyzkouší též návštěva. A nakonec pochopíme, proč Milada v pondělí vyhrála u Jany v šipkách – doma totiž tvoří vlastní sehraný rodinný šipkařský tým.

A jak to všechno dopadne? Bude se hrát hra na pravdu? Kdo vyhraje? Nejlepší kuchař, nebo ten, kdo si to nejlépe spočítal? A co Anička? Řekne hostům všechno, co jim chtěla říct? Sledujte Prostřeno! u Plzeňského kraje!


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Milada, v pátek 1.11. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 1.11. 2019 – Milada:

Prostřeno – 1.11. 2019 – Milada
Prostřeno – 1.11. 2019 – Milada
Prostřeno – 1.11. 2019 – Milada
Prostřeno – 1.11. 2019 – Milada
Prostřeno – 1.11. 2019 – Milada
Prostřeno – 1.11. 2019 – Milada
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !