Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno 1.10.2014 - Marie

1. 10. 2014 | Poslední díl
Různá místa Prahy a středních Čech se stanou pro další týden dějištěm nakonec velmi prudké bitvy o 50 000Kč! Prostřeno! vám představí partičku čtyř ostrých dam a jediného muže, respektive spíš mladíka, který v souladu se rčením „Tichá voda břehy mele“ a svým postojem „Někdo přišel vyhrát, někdo se přišel najíst“ nakonec zůstane jediným, kdo nesklouzne do intrikářství a koho pomluvy ostatním za zády nedostanou při závěrečném hodnocení týdne do nepříjemné situace.

Úkol týdne nebude pro pětici soutěžících až zase takovým problémem, ale většina z nich si dokáže sama i bez úkolu navíc zkomplikovat svou situaci a zamotat se do vlastního vaření a kritiky ostatních. Všech pět dnů bude ve znamení rýže, vývarů s nudlemi i knedlíčky a hledání si výmluv pro své chyby v menu. Nesolíte dost? Sladíte málo? Stačí si najít někoho, kvůli komu jste jídlo „záměrně“ neudělali tak, jaké má být, a jste ze šlamastiky venku!

Prostřeno 1.10.2014 - MarieProstřeno – 1.10. 2014 – Marie:


Středeční hostitelka Marie je asistentka prodeje kosmetiky. Je svobodná, bezdětná, ale žije společně s přítelem v bytě v pražské Hostivaři. S ním tráví většinu svého volného času. Právě on ji přihlásil do soutěže – prý jednou přišla domů a prostě se dozvěděla, že půjde vařit do Prostřeno! Pro poměrně tichou a introvertní Marii je soutěž velká výzva a osobní zkouška. Mezi její koníčky patří tenis, jízda na kole, lyžování a sport vůbec, ale také například angličtina. Prý má smysl pro fair play, je pro ni důležitá pravdomluvnost, rodina a rodinný život.

Charakter: Spíš tichá a uzavřená dívka, sportovně založená, podle svých slov se smyslem pro humor a fair play.
Zájmy: Především sport, nově se věnuje tenisu, s přítelem lyžuje a jezdí na kole. Ráda se učí novému, hodně času věnuje anglickému jazyku.
Vztah k vaření: Velkou inspirací je pro Marii babička a maminka, od kterých se hodně věcí naučila. Vaření ji baví a pořad Prostřeno! sleduje pravidelně. Každý měsíc si také kupuje odborné časopisy o vaření. Ráda připravuje maso, moučníky a dezerty, v sezoně připravuje s přítelem domácí marmelády.
Chutě: Jí vše kromě hub. Ale kromě toho nemá ještě ráda kokos, olivy, rýži, přesmažená, tučná a nezdravá jídla.
Nesnáší: Špinavé nádobí a příbory a všeobecně nedodržování hygienických zásad.
Motto: Ten, kdo se vzdává, nikdy nevítězí, a ten, kdo vítězí, se nikdy nevzdává!
Očekávání: Poznání nových zajímavých lidí, ochutnání nových jídel. Marie doufá, že s novými přáteli zažije spoustu zábavy.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Marie,
ve středu 1.10. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 1.10.2014 - Marie:

Prostřeno 1.10.2014 - Marie
Prostřeno 1.10.2014 - Marie
Prostřeno 1.10.2014 - Marie
Prostřeno 1.10.2014 - Marie
Prostřeno 1.10.2014 - Marie
Prostřeno 1.10.2014 - Marie
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !