Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 9.5. 2019 – Pepa

9. 05. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! zavítá do Libereckého kraje. V boji o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc se utkají tři ženy a dva muži. U stolu se sejde docela pestrá partička. Začínáme u Káči, která ráda peče sladké dorty, a končíme u Katky, kterou pro změnu baví vyrábět dorty slané. Nejvýraznějšími hostiteli jsou mladík Pepa a paní Alma, která pochází z Bosny a Hercegoviny.

A hosté jsou z jejího svérázného chování trochu zaražení, prý jako na vojně: zavelí, chopí se lžíce a jako hladová se vrhne na jídlo, aspoň tak to probíhalo v pondělí u Káči, kde jí chutnalo. A nejen jí… Pepa se chce zviditelnit, dokonce chce Almu ve finále vyprovokovat, aby mu vlepila facku. Podaří se mu to? Bylo by za co…

Prostřeno – 9.5. 2019 – PepaTěšte se na zábavný a pestrý liberecký týden, úkolem týdne bude hot dog a každý si s ním poradí po svém. Kdo na párek v rohlíku zapomene? A proč se bude vařit a prostírat dvakrát ve stejném bytě? Tak za to prý mohou spalničky... Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte podpořit svého favorita! Vždyť deset tisíc korun můžete vyhrát také vy!

Prostřeno – 9.5. 2019 – Pepa:


Ve čtvrtek 9.5. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek party Pepa (19). Člen ochranky a youtuber Pepa žije v bytě u rodiny své přítelkyně, kde prý vypukly spalničky a vůči těhotné Katce by to byl zbytečný risk. Proto zaimprovizuje a pozve se k Jardovi, kde uvaří své menu, v němž všechno, až na dezert kokosové řezy, vyrábí prý úplně poprvé. Čtvrtek prostě provázejí komplikace, některé suroviny se Pepovi cestou k Jardovi rozmočí a pak mu chybějí, trochu si vypomůže i z Jardových zásob.

Pepa občas zaimprovizuje, ale nakonec, protože vzhledem k jeho věku od něj v kuchyni stejně nikdo nic moc nečeká, docela uspěje. Do zdárného konce dotáhne jednoduché a vegetariánské sushi s pytlíkovou rýží. Největší úspěch má jeho „špenátové pyré“, což měl být asi špenátový krém. Polévka je chutná a Jarda svého chráněnce pochválí. Dál už je to spíš tragédie. Většina surovin na „domácí hamburger“ pochází z polotovarů a výsledek je nevábný a odfláknutý.

A kokosové řezy, které sice nejmladší kuchař sám upekl, jsou ve výsledku suché a pití už došlo. A Pepa také povypráví něco ze svého krátkého, ale už dost dobrodružného života průšviháře. Projeví hosté s mladistvým youtuberem trpělivost, nebo mu vyčtou, že ani nesplnil úkol týdne? A jak dopadne zábava na kole, které nebrzdí? Nechá se Alma přemluvit, aby sedla na poprvé v životě na bicykl ve večerních šatech a střevíčkách?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Pepa, ve čtvrtek 9. 5. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !