Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 9.5. 2014 - Lenka

9. 05. 2014 | Poslední díl
Jihomoravské Prostřeno! v čistě dámském obsazení potvrdí, proč mají ženy obavy, když zjistí, že budou soutěžit jen samy mezi sebou. Dračí semínko, které se rozvine koncem týdne, klíčí už od pondělka, protože sestava je poněkud nesourodá. Mladé ženy a důchodkyně Marcela jsou jako z jiné planety, i když zkraje to ještě vypadá jako zajímavá i zábavná parta. Za největší hráčku považují dámy Aničku, ale o největší rozruch se postará neřízená střela Marcela. Nálady mění jako aprílové počasí.

Soupeřky obviní, že touží jen po penězích, neunese kritiku, míchá jídlo s vlastním osudem, střídá poněkud cynický a vulgární humor se sebelítostí, ventiluje své negativní emoce. Dámy si dělají naschvály, a závěr soutěže je dokonce ohrožen! Umíte si představit podobný průběh klání v mužském provedení? Slzy, výčitky, vrácené dárky a uražené mlčení? Ne? Tak se určitě dívejte… Něco takového už v Prostřeno! dlouho nebylo a zase hned tak nebude!

Prostřeno – 9.5. 2014 – Lenka:


Prostřeno 9.5. 2014 - LenkaV pátek 9.5. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno skladnice, servírka a maminka Lenka (24). Lenka to nemá po včerejšku jednoduché. Tone v nejistotě, zda nakonec nebudou u stolu jen čtyři. Přijde Marcela? Bude se mstít? Tyto otázky se jí honí hlavou.

Marcela se do pořadu Prostřeno s datem 9.5. 2014 dostaví v bojovné i poraženecké náladě. Bojkotuje jídlo, zábavu, mlčí a atmosféra poslední večeře podle toho vypadá. Tvrdí, že měla v noci srdeční záchvat, musela do nemocnice a přišla pozdě do práce, odkud ji kvůli tomu vyhodili. Prostě úplný řetěz katastrof. A musela si dát panáky, přestože nemá pít.

I Lenka si dá během vaření na posilněnou a uklidněnou hned čtyři skleničky, ale s její kuchařskou sebejistotou to spíš zamává než naopak. A podobně je na tom i Helena, která přizná, že jako večeře u Marcely ji nerozhodil ani odchod od žárlivého manžela. Spraví to dobrá večeře? Lenčino menu vypadá v pořadu Prostřeno s datem 9.5. 2014 chutně. Zahájí je další slaná roláda se salsou verde. „Proč je slaná, když v ní není žádná sůl?!“ Ptá se řečnicky a poněkud prostoduše hostitelka, která si plete vlastní salsu verde (zelenou omáčku) s tancem a paprikovým salátem.

Kuřecí vývar je pro někoho dost mastný, stejně jako žebírka na medu, která by si toho medu i koření zasloužila údajně víc. A Marcela nejí, včera ji ponížili. Dnes je pro změnu uražená Lenka, které po chvíli vytečou nervy. Vyhodí Marcelu v pořadu Prostřeno s datem 9.5. 2014 od stolu? A jak se bude bodovat? I v tomto pekelném týdnu přece musí někdo vyhrát!!!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lenka,
v pátek 9.5. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 9.5. 2014 - Lenka:

Prostřeno 9.5. 2014 - Lenka
Prostřeno 9.5. 2014 - Lenka
Prostřeno 9.5. 2014 - Lenka
Prostřeno 9.5. 2014 - Lenka
Prostřeno 9.5. 2014 - Lenka
Prostřeno 9.5. 2014 - Lenka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle