Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 8. 5. 2020 – Petra

8. 05. 2020 | Poslední díl
Prostřeno! bude opět velmi zajímavé. Dva muži a tři ženy z Prahy a Středočeského kraje se budou snažit u plotny předvést to nejlepší ze sebe. Někdo ale bude mít problém s, na první pohled jednoduchým, úkolem týdne, tedy s přípravou mletého masa. Každý ze soutěžících vstupuje do soutěže z jiných pohnutek, jeden z nich už má dokonce křest televizní kamerou za sebou. Bude to spočítáno při finálním zúčtování v jeho neprospěch?

Nebo ostatní nonšalantně tuto výhodu přejdou mávnutím ruky? Opět nahlédneme do lidských příbytků i osudů a ve finále uvidíme, kdo si odnese výhru za skvěle připravenou večeři. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 8. 5. 2020 – Petra:


Prostřeno – 8. 5. 2020 – PetraV pátek 8.5. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno statečná Petra (38). Poslední hostitelka pracuje jako sekretářka v rodinné firmě, kterou mají s manželem. Mají tři děti ve věku 18, 14 a 11 let. S rodinou žije poklidný život na malé vesnici. Do pořadu se přihlásila sama, protože se jí to zdálo jako dobrý nápad a chtěla si to vyzkoušet na vlastní kůži.

Jako zábavu si pro své hosty připraví ukázku první pomoci – přijde záchranář. Vaří často a vaří ráda. S pocitem, že právě příprava jídel je správně naplněným časem. Nejí ovšem sýry a její soutěžící už to vědí.

Takže je jasné, že v jejím menu sýr nebude. Ale zase tam budou jiné dobroty. S menu si ale moc nepomohla, její paštika bude porovnávána s předchozí, zelnice nebude dostatečně slavnostní… Zkrátka nervozita před velkým finále se stupňuje.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra, v pátek 8.5. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 8. 5. 2020 – Petra:

Prostřeno – 8. 5. 2020 – Petra
Prostřeno – 8. 5. 2020 – Petra
Prostřeno – 8. 5. 2020 – Petra
Prostřeno – 8. 5. 2020 – Petra
Prostřeno – 8. 5. 2020 – Petra
Prostřeno – 8. 5. 2020 – Petra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !