Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 8.5. 2014 - Marcela

8. 05. 2014 | Poslední díl
Jihomoravské Prostřeno! v čistě dámském obsazení potvrdí, proč mají ženy obavy, když zjistí, že budou soutěžit jen samy mezi sebou. Dračí semínko, které se rozvine koncem týdne, klíčí už od pondělka, protože sestava je poněkud nesourodá. Mladé ženy a důchodkyně Marcela jsou jako z jiné planety, i když zkraje to ještě vypadá jako zajímavá i zábavná parta. Za největší hráčku považují dámy Aničku, ale o největší rozruch se postará neřízená střela Marcela. Nálady mění jako aprílové počasí.

Soupeřky obviní, že touží jen po penězích, neunese kritiku, míchá jídlo s vlastním osudem, střídá poněkud cynický a vulgární humor se sebelítostí, ventiluje své negativní emoce. Dámy si dělají naschvály, a závěr soutěže je dokonce ohrožen! Umíte si představit podobný průběh klání v mužském provedení? Slzy, výčitky, vrácené dárky a uražené mlčení? Ne? Tak se určitě dívejte… Něco takového už v Prostřeno! dlouho nebylo a zase hned tak nebude!

Prostřeno – 8.5. 2014 – Marcela:


Prostřeno 8.5. 2014 - MarcelaVe čtvrtek 8.5. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno ukřivděná důchodkyně Marcela (65). „Nikdy jsem o sobě netvrdila, že jsem dobrá kuchařka. Ale chlapi byli spokojení. Vykrmila jsem si je,“ říká vdova Marcela a docela drsně žertuje na téma své partnerské budoucnosti.

Marcelu buď milujete, nebo ne. Je nevyzpytatelná – to ale ještě nikdo neví, v jaké drama se zvrtne čtvrteční večírek v jejím suvenýry a kýči přeplněném bytě. Jde o zásadní střet – rozpor životního stylu. Prvním průšvihem je údajně špinavé nádobí a příbory. I menu budí u mladších soupeřek pochyby.

Děvčata Marcelu v pořadu Prostřeno s datem 8.5. 2014 podezírají, že šunka není čerstvá, navíc náplň z másla a křenu jim nechutná. Kyselá polévka ze zelených fazolek docela ujde, jen kdyby si ji Anna nezkazila octem. Listový závin obsahuje maso a játra. Proč jsou ale uvnitř krvavá, zní zásadní výtka k hlavnímu chodu. Kaše je z brambor, mléka a másla, ale Marcela čelí podezření, že je z prášku. To se jí dotkne, navíc holky prostě nejedí. „Co jsem jim udělala?“ nechápe.

Trochu si za to může i tím, že u jídla v pořadu Prostřeno s datem 8.5. 2014 vypráví nechutné primitivní historky. Drsný smích se změní ve výčitky. Nakonec nebude Marcela sama, kdo bude ronit hořké slzy a v noci nezamhouří oko. Rozpláče se i hodná lítostivá Milena.

Mladý, hloupý holky,“ štká MArcela v kuchyni. Odmítne pořádat zábavu a vrátí soupeřkám dárky. „Ony se na mě domluvily. Chtějí vyhrát, já nechci vyhrát,“ tvrdí poněkud překvapivě žena, která musí i v důchodu pracovat za dva.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Marcela,
ve čtvrtek 8.5. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 8.5. 2014 - Marcela:

Prostřeno 8.5. 2014 - Marcela
Prostřeno 8.5. 2014 - Marcela
Prostřeno 8.5. 2014 - Marcela
Prostřeno 8.5. 2014 - Marcela
Prostřeno 8.5. 2014 - Marcela
Prostřeno 8.5. 2014 - Marcela
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Marcele ukřivděnost ve všech směrech, v celém životě kouká z tváře. Ale o to nejde. Chci říci, že je každého věc, jestli má či nemá v bytě kýče ( a vůbec - co je to "kýč" je diskutabilní. Ale veškeré tyto pořady mi připadají maximálně stupidní. Nesleduji je, ale neuniknu tomu náporu blbin v TV.
Obrázek uživatelky
profil
to byl propadákSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles