Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 8.4. 2015 - Barbora

8. 04. 2015 | Poslední díl
Minule v Libereckém kraji to byla idylka, to ale na Plzeňsku během velikonočního týdne platit nebude. Oč zamlklejší je jediný muž, o to upovídanější jsou ženy, z toho dvě Veroniky. Diváky překvapí, že soutěžící snad ani nevědí, proč se Velikonoce slaví.

A to mají za úkol udělat nějakou velikonoční pochoutku. Dopadne to s ní neslavně, stejně jako s domácími noky a palačinkami, které skončí na dně odpadkového koše. Pozornost na sebe strhnou dvě rivalky: Jitka, povědomá tvář z reality show VyVolení, chce podat špičkový výkon a vyhrát. Té neunikne žádný chloupek, vlas ani řasa.

Prostřeno 8.4. 2015 - BarboraVeronika ze Sušice je upovídaná a lomcují s ní záchvaty smíchu: „Já mám hrozný problém v tom, že chci něco říct a než to řeknu, tak už se tomu sama směju,“ přiznává blondýna, která do pořadu podle vlastních slov „nepřišla hledat kamarády, ale proslavit se“. Tak to se jí možná povede… V Prostřeno! z Plzeňského kraje vás čeká všechno možné, jen nuda ne!

Prostřeno – 8.4. 2015 – Barbora:


Ve středu 8.4. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Bára (26). „Myslím si, že jsem dobrá kuchařka a mohla bych i vyhrát,“ sebevědomě říká autorka moderního česko-italského menu. „Mám velkou sílu,“ věří si šikovná dlouhovlasá kuchařka a maminka samoživitelka, a my jí to věříme.

Bára totiž v pořadu Prostřeno s datem 8.4. 2015 působí dojmem, že si ví rady. Troufne si na domácí ravioly - bude úspěšnější než včera Veronika se svými noky? Bářiným trumfem by mohlo být i to, že přestože má malý byt, soupeři se u vkusně prostřeného stolu cítí příjemně a pohodlně.

Ale do této idylky se v pořadu Prostřeno s datem 8.4. 2015 vloudí první chloupek, Jitka je „cimprlich“ a nenechá si to pro sebe. A to se nelíbí Veronice číslo dvě. Mirek mlčí a moc nedojídá- je to hra?

Největší chválu sklidí středeční hlavní chod - líčka s kaší, i brownies s malinovým přelivem dopadnou na sto procent. Kolem stolu jsou samí pejskaři, snad nad chloupkem na kraji talíře přimhouří oko…

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora,
ve středu 8.4. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 8.4. 2015 - Barbora:

Prostřeno 8.4. 2015 - Barbora
Prostřeno 8.4. 2015 - Barbora
Prostřeno 8.4. 2015 - Barbora
Prostřeno 8.4. 2015 - Barbora
Prostřeno 8.4. 2015 - Barbora
Prostřeno 8.4. 2015 - Barbora
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !