Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 8. 3. 2019 – Roman

8. 03. 2019 | Poslední díl
V přátelském Prostřeno! z Moravskoslezského kraje se o titul nejlepšího hostitele a výhru šedesát tisíc korun utkají tři stejně mladí muži a dvě ženy, které od sebe dělí třicet let. Úkolem týdne budou šneci v jakékoliv podobě. Jak se s tímto rafinovaným zadáním účastníci na severu Moravy vyrovnají?

Zaleknou se ho a pokud možno ho obejdou, jak to jen půjde. Navíc se až do konce domnívají, že úkolem týdne je domácí šlehačka, které bude proto na stolech docela hodně. Některá jídla se v jídelníčcích opakují: podávají se hlavně polévkové krémy a jako příloha šťouchané brambory. Natáčení ovlivní jedno malé domácí drama, o vítězství se pokusí i jeden ryzí kuchařský amatér, který si chce ale dokázat, že to zvládne.

Prostřeno – 8. 3. 2019 – RomanA od romské kuchařky Markéty se soupeři romského menu nedočkají, zato uslyší zajímavý příběh, který soupeře sblíží, stejně jako hudební zábava, ani ta nebude tento týden jediná. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte hlasovat pro svého favorita. Vždyť deset tisíc korun můžete vyhrát i vy!

Prostřeno – 8. 3. 2019 – Roman:


V pátek 8.3. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno dispečer Roman (27). Po různých návštěvách v panelákových bytech se ve finále podíváme do nového a prostorného rodinného domu, kde žije příjemný hostitel. Michal je šikovný mladý muž, který toho stihne opravdu hodně: kromě budování svého rodinného sídla a zaměstnání se ještě stihne otáčet na farmě, protože miluje zvířata.

A prý kdyby vyhrál, zachránil by nějakého staršího koně, kterého by koupil na farmu na dožití. Chvályhodný úmysl… Poslední kuchař se rozhodl pro lehčí moderní menu, které je povedeným zakončením přátelského týdne. Začne lehčím předkrmem v italském stylu - mozzarellky v rajčeti s parmskou šunkou vypadají lákavě a obejdou se bez tepelné přípravy.

Následuje poslední krémová polévka, tentokrát je to pro změnu dýňový krém. K hlavnímu chodu jsou opět brambory, a protože je Roman milovník steaků, podává kuřecí plátky s čerstvou zeleninou. A lákavou sladkou tečkou jsou poslední tvarohové dortíky s lesním ovocem. A co je velká legrace?

Šneky, i když vlastně omylem, nakonec upeče právě Roman. Do úkolu týdne se strefil, protože si ráno pro sebe upekl šneky z lískového těsta, aby neměl při vaření hlad a neuždiboval z menu. Takže žádná šlehačka, zato úkol splněn! A kdo dopadne nejlépe při plnění hostitelova úkolu – hádání předmětů? Dívejte se…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Roman, v pátek 8.3. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle