Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel

8. 03. 2013 | Poslední díl
Tentokrát se v malebném Jihočeském kraji sešla hodně pestrá pětka. Seriózní vysokoškolák David, trochu rezervovaná slečna Martina, bavič týdne, řidič autobusu Ladislav, duchem mladá důchodkyně a příjemná společnice Lída a nakonec švihácký, ale srdečný obchodník Daniel.

Na první pohled velmi nesourodá společnost si už od prvního večera v pořadu Prostřeno kupodivu sedla a nenašel se žádný taktik ani rýpal, který by vzácně soudržnou atmosféru zkazil. I kulinářsky to byla zdatná pětice, takže se všichni dobře najedli.

Prostřeno 8.3. 2013 – DanielA zábava byla v pořadu Prostřeno pestrá, dva muži se překonali, jednou čeká soupeře bobová dráha a podruhé krmení dravé zvěře – českokrumlovských medvědů. A finále? Budete překvapeni. Jde o vyhranou sázku, na níž vydělají opravdu všichni. V žádném případě neprohloupí ani diváci, když si nenechají ujít jihočeský týden s Prostřeno v obvyklém čase na Prima family.

Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel:


V pátek 8.3. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno obchodník Daniel (36). Nevídáno, neslýcháno. Obchodník Daniel z Českého Krumlova se vsadil se svými  přáteli, kteří ho do pořadu Prostřeno přihlásili, že pokud vyhraje, o výhru se spravedlivě rozdělí se soupeři.

Už samo útulné prostředí jeho domu hosty v pořadu Prostřeno s datem 8.3. 2013 příjemně naladí. Sváteční tabule a pozorný upravený Daniel také potěší, navíc večeře je výborná. Jídlo lehké, vše vlastní výroby.

Mix zahraniční moderní kuchyně v pořadu Prostřeno s datem 8.3. 2013 zahájí doma upečená bruschetta
, následuje brokolicový krém, takže je možnost srovnání s Davidovou pondělní polévkou. A na stole je v pátek 8.3. 2013 konečně ryba. Vezme Láďa lososa na milost? Jako příloha je špenát a zajímavá bramborová kaše.

Dočká se vůbec Daniel v pátek 8.3. 2013 nějaké výtky? Snad příliš sladká domácí zmrzlina k flambovanému ananasu, na jídlo se chvílemi čeká a parmazán k rybě je už nadbytečný a chuťově rušivý. Ovšem krmení zámeckých medvědů hrozny vína je zážitek nezapomenutelný! Tahle parta se určitě ještě sejde – třeba na letní grilovačce u Lidušky na chalupě.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Daniel,
v pátek 8.3. 2013 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel:

Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel
Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel
Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel
Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel
Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel
Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda