Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 8.2. 2013 – Miloslava

8. 02. 2013 | Poslední díl
Kulinářské klání v Brně a blízkém okolí je napínavé do poslední chvíle. Na jihu Moravy se v pořadu Prostřeno sejdou čtyři ženy a jediný muž, který ale vydá za dva. Věkový rozptyl je veliký, nejstarší účastnici je 65 let, i když by jí je nikdo nehádal.

Nejmladší Petře je teprve osmnáct, ovšem předvede se jako zkušená kuchařka. Brněnská parta je od prvního dne soudržná, pak ale začne hrát a moc se snažit Alenka, až to ostatním leze na nervy. Své možná udělá i jedovatá kapka závisti, všechno kolem Aleny je prostě až moc dokonalé. Bude napětí gradovat, nebo dojde k usmíření?

Prostřeno 8.2. 2013 – MiloslavaSoutěž Prostřeno je bodově vzácně vyrovnaná, takže půjde o každý detail, o každý bod! V jídelníčcích převládají šťouchané brambory, které zřejmě na jižní Moravě „letí“, dvakrát je na menu brokolicová polévka, takže je s čím srovnávat. Ve finále nás ale čeká pštrosí hostina – co na to Moraváci? Risk je zisk?! Napínavé klání o 50 000 korun uvidíte každý všední den v obvyklém čase na Prima family.

Prostřeno 8.2. 2013 – Miloslava:


V pátek 8.2. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno důchodkyně Miloslava (65).
Na finále k Míle do Blanska přišli všichni pěkně vystrojení. Od hostitelky všichni čekali klasické babičkovské menu a trošku staromódní byt. Překvapení! Byt má švih a menu paní Miloslavy je zatím nejodvážnější, pro soupeře premiéra.

Miloslava totiž v pořadu Prostřeno s datem 8.2. 2013 servíruje pštrosa, o kterém se říká, že má výborné maso s úžasnými dietetickými vlastnostmi. I vývar, který se musí vařit až osm hodin, je ze pštrosa, jen výborné knedlíčky jsou z kuřecích jater.

Miloslava podává v pořadu Prostřeno s datem 8.2. 2013 vše domácí: také nudle, majonézu a pomazánky na obložené chlebíčky vyrobily její šikovné ruce. Přestože je Miloslava také trochu nervózní, úlohu hostitelky zvládá dobře.

Roman se v pátek 8.2. 2013 rozplývá nad křehoučkým a delikátním masem na kari. Hosty také těší, že nedostanou další brambory, ale rýži s omáčkou, jež Petře připomíná svíčkovou.

Miloslava není na sladké stejně jako Roman, shodou okolností vychladili skoro stejný nepečený dort. Kdo ho má lepší? A dojde u Míly na nezbytnou chvilku pravdy? Je to spíš dojemná omluva než účtování... Hádejte, kdo vyhraje 50 000 korun?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Miloslava,
v pátek 8.2. 2013 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 8.2. 2013 – Miloslava:

Prostřeno 8.2. 2013 – Miloslava
Prostřeno 8.2. 2013 – Miloslava
Prostřeno 8.2. 2013 – Miloslava
Prostřeno 8.2. 2013 – Miloslava
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda