Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 8.10. 2012 – Alena

8. 10. 2012 | Poslední díl
Tentokrát to bude na severu Čech pěkný fičák, padne hned několik rekordů. Na Ústecku se bude vařit asi v nejmenším bytě a kuchyni, ale také v jedné z největších. Na řadu přijdou polotovary a poprvé i sójové maso. V hlavní roli bude Alena z Děčína, která se rozhodne, že pro výhru „půjde i přes mrtvoly“.

Svoji večeři si užije, ostatním však takové potěšení nedopřeje. Spíš než večeře jí v žaludku leží prý až moc pozitivní Stefanie. Ve finále si ke zpěvačce z Teplic přinese ešus s vlastní večeří!

Prostřeno 8.10. 2012 – AlenaDojde na Ústecku na facky? Vyhodí Stefanie provokatérku Alenu od stolu? „To je hrozně nešťastná duše, to není drzost, to je hloupost, která ji nadnáší,“ kroutí hlavou Stefanie, která nic takového ještě nezažila. Oba muži nestačí zírat. Ještě že mají děvčata u stolu strážníka Standu.

Jana přijela soutěžit až z Německa, mohla by něco takového zažít v německém Prostřeno!? Sledujte vaření, zábavu, zmatkování, improvizace a hádky tří žen a dvou mužů ve vypjatém týdnu z Ústecka jen na Prima family – nudit se určitě nebudete!

Prostřeno 8.10. 2012 – Alena:

V pondělí 8.10. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno provokatérka Alena (27). Alena, které patří pondělí, zůstane v hlavní roli celý týden. V pondělí uvaří tři chody. „Řecké menu jsem si vybrala proto, že mám ráda tuto destinaci, je to lehké jídlo, je to letní jídlo,“ říká dvojnásobná maminka, toho času na rodičovské dovolené.

Aromatický kozí sýr v pondělím Prostřeno s datem 8.10. 2012. Salát má všechno, co má mít, ale kozí sýr nevoní strážníku Standovi, kterému „nesmí aromatické sýry nebo syrečky přes práh“. Tzatziki nejsou cecíky, jak by se možná Standovi líbilo, a podle Stefanie jsou prý lepší než v řecké restauraci! Řecké špízy souvlaki jsou z kuřecího a plecka. Po chvíli debaty, zda na jehlu patří také rajčata, hosté baští, ani nedutají.

Sražená šlehačka a pomerančový moučník v pořadu Prostřeno s datem 8.10. 2012. Atmosféra u stolu je příjemná, zpěvačka a učitelka zpěvu Stefanie ji dokonce považuje za radostnou, hosté si jsou navzájem sympatičtí. Nic nenasvědčuje tomu, jak se právě Aleniným prostřednictvím nálada posune k bodu mrazu. Zábava prověří slovní zásobu a vyjadřovací schopnosti soupeřů. Přizná se hostitelka, že se jí srazila šlehačka na pomerančový moučník?

Nenechte si ujít další Prostřeno s Alenou
vysílané v pondělí 8.10. 2012 v 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 8.10. 2012 – Alena:

Prostřeno 8.10. 2012 – Alena
Prostřeno 8.10. 2012 – Alena
Prostřeno 8.10. 2012 – Alena
Prostřeno 8.10. 2012 – Alena
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak, jelikož jsem se v pátekk nestihla dívat pustila jsem si ten večer ze záznamu. Ale to, co jsem viděla předčilo mou představivost. Tak neomalenou a hloupou ženskou, která nemá pražádné základy slušného chování, to je asi rarita. Chudáci rodiče, ti se myslím stydí za takové dítě a chodí kanálama. Já jen věřím že "boží mlýny" melou pomalu a jistě a že na "každou svini se vaří kotel" a opravdu se jí to její chování vymstí. Že se nestyděla ani před těma chlapama :-o
Aleno bravo jsi ten nejubožejší člověk kterého jsem viděla.
Obrázek uživatelky
profil
Vážení, nedá mně to, abych se nevyjádřila k chování a vystupování s.Aleny, která ukazuje každý den v tomto týdnu nehoráznou drzost, nevychovanost a hloupost. Je to až k neuvěření, co si dovoluje . Můžete namítnout, že je to soutěž- ale toto nemá s regulemi soutěže naprosto nic společného a se slušností už vůbec ne. Škoda jen, že tak poškodí poslední soutěžící, která bude tímto jejím vystoupením prakticky vyřazena se soutěžení- může se namáhat jak chce, stejně jí dá Alena asi úplné minimum.A tak bych jí /s.Aleně/ chtěla prostřednictvím možná i více lidí, kteří se přidají, říct- že je ubohá, velmi negativní a neslušný člověk. Jestli tak vypadá i v normálu- lituji všechny ty, kteří s ní přicházejí do styku. Měla by se radši podívat častěji na krásné, pohodové Prostřeno ve VIP, kde všichni se snaží druhého pochválit, přejí si vzájemný úspěch a nehledají "vši" na každém. Je to vždycky balzám na duši-nádhera,pozitivum a pohoda! Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je oprabvdu tak blbá, jak se chová? :-o To je naprosto neuvěřitelné, té bych flákla hned na samém začátku, aby se vzpamatovala. Pokud si v pátek opravdu donese svoje jídlo v nějakém ešusu, tak by letěla. Co pak leze do soutěže, když neumí soutěžit? Jak pak asi bude vychovávat své dvě děti? To budou v životě taky takoví podrazáci jako ona?
Obrázek uživatelky
profil
tak na tenhle týden jsem zvědavá,cose bude dít.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka