Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 7.5. 2019 – Jarda

7. 05. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! zavítá do Libereckého kraje. V boji o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc se utkají tři ženy a dva muži. U stolu se sejde docela pestrá partička. Začínáme u Káči, která ráda peče sladké dorty, a končíme u Katky, kterou pro změnu baví vyrábět dorty slané. Nejvýraznějšími hostiteli jsou mladík Pepa a paní Alma, která pochází z Bosny a Hercegoviny.

A hosté jsou z jejího svérázného chování trochu zaražení, prý jako na vojně: zavelí, chopí se lžíce a jako hladová se vrhne na jídlo, aspoň tak to probíhalo v pondělí u Káči, kde jí chutnalo. A nejen jí… Pepa se chce zviditelnit, dokonce chce Almu ve finále vyprovokovat, aby mu vlepila facku. Podaří se mu to? Bylo by za co…

Prostřeno – 7.5. 2019 – JardaTěšte se na zábavný a pestrý liberecký týden, úkolem týdne bude hot dog a každý si s ním poradí po svém. Kdo na párek v rohlíku zapomene? A proč se bude vařit a prostírat dvakrát ve stejném bytě? Tak za to prý mohou spalničky... Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte podpořit svého favorita! Vždyť deset tisíc korun můžete vyhrát také vy!

Prostřeno – 7.5. 2019 – Jarda:


V úterý 7.5. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Jarda (59). Sympatický srandista, realiťák Jarda, bude mít v úterý co dělat, protože Kateřina včera nasadila laťku pěkně vysoko. Ale v komfortní kuchyni jeho nového řadového domu na okraji Liberce by se mu mělo vařit báječně; má tam obrovský sporák i veškeré technické vybavení.

Trojnásobný, podruhé ženatý otec má jako král tři dcery, každou chvíli očekává druhé vnouče a divákům se svěří nejen se svým životem, ale i zdravotním stavem a koníčky. Jarda miluje fotbal, ve své řadovce má polohovací postel a zarámovaného Goťáka s podpisem. Menu Jarda sestaví prý záměrně tzv. nevýherní a zariskuje s předkrmem, v němž jsou hned na úvod krevety. A hostitel počítá s tím, že mu za ně budou soupeři strhávat body.

Překvapením je, že krevety nejí Alma, což právě od ženy pocházející z jihu nikdo nečekal. Ta moc nedá ani Jardově „číně“, stěžuje si na zuby a úterní menu tak trochu letem světem se jí zdá poněkud nesourodé. Kolegové nevědí, co si o tom všem myslet. Je to taktika, nebo se dnes Alma jen špatně vyspala? Proč nejí, když si pak stěžuje, že je hladová? A co Jardův vysoký tlak, jak mu během vaření ukázal jeho tlakoměr?

Snad to hostitel ve zdraví zvládne, nevykašle se ani na úkol týdne, v jeho pojetí budou párky v celozrnných dalamáncích s cibulkou a soupeři je dostanou pěkně v ubrousku ke šmejdění. A u Jardy doma je na co se dívat… Hostitel nakonec pozve návštěvu na improvizovanou pouť. Kdo si v jeho sklepní střelnici vystřelí srdce a papírové růže?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jarda, v úterý 7. 5. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !