Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 7.3. 2013 – Ludmila

7. 03. 2013 | Poslední díl
Tentokrát se v malebném Jihočeském kraji sešla hodně pestrá pětka. Seriózní vysokoškolák David, trochu rezervovaná slečna Martina, bavič týdne, řidič autobusu Ladislav, duchem mladá důchodkyně a příjemná společnice Lída a nakonec švihácký, ale srdečný obchodník Daniel.

Na první pohled velmi nesourodá společnost si už od prvního večera v pořadu Prostřeno kupodivu sedla a nenašel se žádný taktik ani rýpal, který by vzácně soudržnou atmosféru zkazil. I kulinářsky to byla zdatná pětice, takže se všichni dobře najedli.

Prostřeno 7.3. 2013 – LudmilaA zábava byla v pořadu Prostřeno pestrá, dva muži se překonali, jednou čeká soupeře bobová dráha a podruhé krmení dravé zvěře – českokrumlovských medvědů. A finále? Budete překvapeni. Jde o vyhranou sázku, na níž vydělají opravdu všichni. V žádném případě neprohloupí ani diváci, když si nenechají ujít jihočeský týden s Prostřeno v obvyklém čase na Prima family.

Prostřeno 7.3. 2013 – Ludmila:


Ve čtvrtek 7.3. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno důchodkyně Ludmila (65).
Nejstarší Ludmila si v pořadu Prostřeno s datem 7.3. 2013 naplánovala domácký večírek na své chalupě.

Ludmila sestavila v pořadu Prostřeno s datem 7.3. 2013 lidové staročeské menu, které spolu hezky hraje, sympatické jsou původní suroviny a neošizené pracovní postupy.

Pro někoho bylo v oukropu ve čtvrtek 7.3. 2013 málo česneku, pro jiného bylo zelí moc sladké, bohužel Láďa a Markéta moc nemusí králíka, ale večeře je to povedená. Láďa dokonce změní na králíka názor, protože Ludmila je jeho favoritka.

Sehraná parta se na chalupě ve čtvrtek 7.3. 2013 ještě víc stmelí, skoro dojatému Láďovi promluví do duše Daniel, který mu složí pochvalu za včerejší večer a spolu s ostatními mu dá „kapky“ ohledně jeho zbytečného sebepodceňování.

Lídina zábava je v pořadu Prostřeno s datem 7.3. 2013 rukodělná a folklorní, výroba mašlovaček z husího peří trochu připomíná babičkovské večery u draní peří, které ještě stvrdí lívance s borůvkami. U dobré hostitelky vládne uvolněná atmosféra, mašlovačka nakonec přijde vhod poslednímu kuchaři Danovi, který ji hned použije při vaření.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ludmila,
ve čtvrtek7.3. 2013 od 18.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 7.3. 2013 – Ludmila:

Prostřeno 7.3. 2013 – Ludmila
Prostřeno 7.3. 2013 – Ludmila
Prostřeno 7.3. 2013 – Ludmila
Prostřeno 7.3. 2013 – Ludmila
Prostřeno 7.3. 2013 – Ludmila
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice