Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 6.8. 2015 - Nikol Marie

6. 08. 2015 | Poslední díl
Dva muži odlišní věkem a letorou, dvě dlouhovlasé brunety a jedna blondýnka se sejdou v pořadu Prostřeno na Ústecku. Převážná část účinkujících pochází z Ústí, jeden z Mostu. Proto nepřekvapí, že většina našich hrdinů bydlí v panelácích.

Je zajímavé vidět, jak různé byty to mohou být. Minule vzdychali soutěžící po kávičce, které se nedočkali. Teď káva povinně zavoní u každého stolu! Úkol týdne se zdá být proti předchozím snadný, jenže… Po letech, kdy se u nás pil hlavně „turek“ a poté zavládly instantní směsi, si dobrou kávu většinou dopřávají pouze majitelé moderních kávovarů.

Prostřeno 3.10. 2013 - Nikol MarieKultura pití kávy dostala na frak a málokdo umí doma uvařit tento báječný mok správným způsobem. A že těch speciálních kafíček je! Arabská, havajská, vídeňská, frappé a latté dají soutěžícím v pořadu Prostřeno pěkně zabrat. Pro někoho je to doslova šok! Taktizovat se bude jako o život, vždyť od pondělí do pátku půjde na Primě zase o krásných 50 000 korun!

Prostřeno – 6.8. 2015 – Nikol Marie


Ve čtvrtek 6.8. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno optimistická Nikol Marie (25). Vyrovnaně a příjemně působí Nikol Marie se dvěma křestními jmény. „Připadá mi, že pořád vařím totéž. Chtěla bych ochutnat něco jiného,“ uvádí jeden z motivů své účasti v pořadu Prostřeno talentovaná kreslířka Nikol Marie.

Havajská káva je v pořadu Prostřeno s datem 6.8. 2015 neobvyklá a Nikol Marie je z úkolu týdne vyděšená. Vždyť žádnou kávu neplánovala – natož s kokosem! I tak jí dá moderní menu dost práce. Na polévku už nemá nikdo ve čtvrtek chuť. Jako by vyslyšela přání hostů, připraví Nikol Marie raději dva předkrmy.

V obou bude v pořadu Prostřeno s datem 6.8. 2015 zelenina a oba si vyslouží kritiku. Červená řepa se dvěma druhy kozích sýrů najde fanoušky i odpůrce. Stejně jako slávky, které Tereze připomenou nenáviděné „hnusné slizké houby“. Chce se jí dokonce zvracet!
Čokoládová bábovička ovšem milovnici čokoládových moučníků v pořadu Prostřeno s datem 6.8. 2015 potěší, i když si předtím s Jardou popletli fondant s fondue. První hostitel vůbec plave v surovinách, zato Miloš si Nikol vychutná, což se nedá říct o panence Wellington.

V hlavním chodu podle klasického receptu chybí žampiony a maso je vysušené. Nikol Marii je to několikrát vytčeno. Aktivní zábava v exteriéru také není přijata jednoznačně. Muže hra petanque potěší, holkám připadá pěkně nudná.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Nikol Marie,
ve čtvrtek 6.8. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice