Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 6.3. 2018 – Lenka

6. 03. 2018 | Poslední díl
Jaké bude Prostřeno! na jižní Moravě? Pohodové, jak se v tomto kraji vína, hodů a folklóru předpokládá? Něžné pohlaví bude na jihu Moravy ve velké přesile, u jednoho stolu se sejdou čtyři ženy a jediný muž. A ženy se tentokrát ukážou jako hodně soutěživé. Dvě starší dámy jsou skoro vrstevnice a mohly by si rozumět, ale nebudou. Každá je totiž opravdu jiná. Jana a Magdalena si prostě nesednou. Magdě se zdá Jana namyšlená, Janě zase Magda moc obyčejná. Zaujme zřejmě i Lenka z Brna, žena v domácnosti.

Dokáže Lenka uvařit na úrovni a dá si do pořádku svůj byt, přeplněný věcmi? Kdo si nakonec odnese hlavní výhru 60 tisíc korun? Bude to Michal, nebo některá ze čtyř žen? A kdo bude divákům nejsympatičtější a získá odměnu deset tisíc korun? Zcela určitě se ale ze stejné částky bude radovat i jeden z hlasujících diváků. Sledujte další týden s Prostřeno! a hlasujte!

Prostřeno – 6.3. 2018 – LenkaProstřeno – 6.3. 2018 – Lenka:


V úterý 5.3. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno dlouhovlasá blondýna Lenka (38). Lenka je žena v domácnosti, nedávno se zasnoubila s přítelem, který je kuchař. Bydlí v centru Brna v malém bytě. Aby si hosté měli kam sednout, musela vyklidit postel a zbytek věcí naházela do pokoje patnáctiletého syna. Přesto se u ní hosté cítí stísněně, ale menu vypadá docela slibně. Nakonec slibněji, než jaký bude výsledek.

Také v úterý bude kromě dezertu maso v každém chodu, ale na předkrm by ho mohlo být klidně méně, zato na hlavní chod zase více. Salátek mix s telecími a kuřecími medailónky vypadá zvláštně, dokonce při servírování vzbudí smích, i když Lenka je zatím kupodivu klidná a docela si fandí. Úplný záchvat smíchu pak vyvolá „telecí steak se žampionovým vinným přelivem a vařeným bramborem“ – to není steak podle představ hostů. Žádný flák masa to není a v omáčce jsou kousky hub z předchozí polévky, žampionového krému s údajně zdrclou smetanou, ani brambory nejsou kvalitní. Lenka se s tím moc nepáře a o hosty se dobře nestará.

Na jejím stole chybí spousta věcí. Nejlépe dopadne moučník, prý premiéra, což je hrníčkový perník s kafíčkem. Kávy je v hrníčcích sice žalostně málo, na perníku si ale hosté pochutnají. Možná mají ještě hlad a hostitelku aspoň jednou pořádně pochválí. Slova chvály si ale nezaslouží zábava jako z prvního stupně základky. Stihne Lenka úkol týdne?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lenka,
v úterý 6.3. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 6.3. 2018 – Lenka:

Prostřeno – 6.3. 2018 – Lenka
Prostřeno – 6.3. 2018 – Lenka
Prostřeno – 6.3. 2018 – Lenka
Prostřeno – 6.3. 2018 – Lenka
Prostřeno – 6.3. 2018 – Lenka
Prostřeno – 6.3. 2018 – Lenka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !