Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef

6. 12. 2018 | Poslední díl
Všichni jsou zvědaví na večer u zastánce zdravé výživy u Josefa. Zastánce zdravé a hlavně rostlinné stravy samozřejmě nachystá menu bez masa a živočišných produktů. K tomu ale připraví i pár přednášek a dokonce i osvětovou zábavu.

A to bude něco na Broňu, ten se snaží večer bojkotovat. Ostentativně dává najevo, že pro něj existuje jen jedna cesta – cesta s masem. Josef se mu snaží vysvětlit, že je nemocný. A to bude poslední kapka. Broňa si připadá zdravý jako řepa a na Josefa začne útočit. Ostatní by si na zdravém menu i docela pochutnali, ale všem náladu zkazí napjatá atmosféra.

Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef:


Prostřeno – 6.12. 2018 – JosefJosef, který vystudoval v Olomouci vysokou školu obor rekreologie – management životního stylu a volného času, působí jako výživový konzultant. Nedávno začal pracovat i na farmě, kde se pěstuje bio zelenina. Má za sebou hodně zaměstnání - pracoval jako editor videí, fotograf, na německé lodi uklízel toalety a stavěl chladicí systémy v halách. Cestoval, strávil měsíc v Peru a tři měsíce na Bali. Žil tři roky v americké „zóně dlouhověkosti“ v Loma Linda, kde přijal rostlinnou stravu a věří, že díky tomu mohou být lidé zdravější, veselejší a šťastnější. Josef žije se svojí přítelkyní a kočkou v Olomouci, v bytě 1+1.

Charakter: Prý pozitivní, flegmatický a vážnější než dříve.

Zájmy: Rád jezdí na kole, na snowboardu, hraje na kytaru a na piano – rád tvoří hudbu.

Vztah k vaření: Vařit moc neumí, protože to nepotřebuje a považuje to za zbytečné. Často jí jen jednoduchou rostlinnou a syrovou stravu, ale soutěž je pro něj výzva, protože s ovesnou kaší, hromádkou celozrnné rýže a zeleniny nebo s červenou čočkou by u svých hostů asi moc nepochodil.

Chutě: Mezi jeho oblíbená jídla patří v létě meloun a v zimním období má rád různé kaše se semínky a ovocem na snídani. Jí jen rostlinnou stravu, asi dvakrát měsíčně sní také nějaké pečivo.
Nesnáší: Živočišné výrobky, klasické sladkosti, tatarák, mléčné výrobky. Při společném stolování mu vadí mlaskání, krkání a kouření.

Motto: TICHO!

Očekávání: Do Prostřeno se přihlásil, aby mohl lidem ukázat, že se dá jíst a žit pouze na rostlinné stravě. Těší se, že „vzbudí rozruch a hodně blbých řečí“. Doufá, že hodně lidem ukáže, jak jíst zdravě a cítit se skvěle. Zároveň bere svou účast i jako zpestření vlastního života.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Josef,
ve čtvrtek 6.12. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef:

Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef
Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef
Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef
Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef
Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef
Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !