Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 5.6. 2017 – Monika

5. 06. 2017 | Poslední díl
V dalším premiérovém týdnu se s pořadem Prostřeno! podíváme na sever Moravy, do Moravskoslezského kraje. Poměr soutěžících je tři ku dvěma, muži jsou v mírné přesile. Tentokrát to bude o poněkud odlehčené kuchyni, jahodových dezertech se zakysanou smetanou – to je úkol týdne, ale občas i volba samotných soutěžících.

Amatérští kuchaři se zhlédli v krémových polévkách, vývaru se nedočkáme, ale s bujonovými kostkami na dochucení nikdo moc nešetří, ani to nikdo neřeší. Snad ještě více než na vaření se totiž soutěžící soustředí na výzvy, ty berou hodně vážně: občas jsou docela odvážné i náročné a lepší než zábava. Jednou dokonce výzvu splní náhradník…

Prostřeno – 5.6. 2017 – MonikaNejvětší výzvě ale čelí nejmladší soutěžící Petr, který je gay, ale třeba své milované babičce se k tomu prý ještě nepřiznal. Do kamery proto učiní svůj coming out, aby v té věci už jednou provždy bylo jasno. Petr objasní i některé věci z minulosti, které se mu po rozchodu s přítelem v životě moc nepovedly.

Ženám to připadá odvážné, obdivuhodné, upřímné, ale třeba Jaromír by se bez něčeho takového v pořadu o vaření klidně obešel. Nebude Petr své upřímnosti litovat? Ovlivní jeho smutné vzpomínky bodování soupeřů? Není v tom nakonec i špetka taktiky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a udělejte si na věc vlastní názor!

Prostřeno – 5.6. 2017 – Monika:


V pondělí 5.6. 2017 v pořadu Prostřeno uvaří zdravotní sestra Monika (43). Rozvedená Monika má dvě děti a v kuchyni si umí poradit. Vaření ji baví, takže si s přáteli zkusila i improvizované Prostřeno! Tuto privátní soutěž vyhrála, proto ji syn přihlásil do soutěže televizní. Jak půjde vždy elegantní a živé Monice vaření před kamerami? Její menu je pro soupeře trochu hádanka, ale nakonec si pochutnají.

První hostitelka je docela odvážná, do předkrmu přidá sójový granulát, jde o zapečené rajče, a prohlašuje, že „je skrytá reklama na bujony“, těmi nešetří. Pod „sluníčkovou polévkou“ se skrývá poslední dobou tak oblíbená dýňová polévka, jde o žlutooranžovou barvu a sluníčko, které v každém talíři hostitelka vykouzlila ze smetany.

Neobvyklý je hlavní chod, protože plněné slané palačinky se na stole často neocitnou. Zde jsou plněné kuřecím frikasé, což je směs z masa, zeleniny a hub. A jaký má být žravý ananasový řez? Prostě k sežrání! Jenže bude to tak? Jak se tento týden občas stane – úkol týdne někdy pokoří i plánovaný dezert a zachutná více než moučník…

Monika je veselá, optimistická, celkem sebejistá hostitelka, u které je příjemné pobýt. Už v pondělí budou mít hosté spoustu otázek. Stane se tahounem zábavy valcíř Jaromír, nebo Monika?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Monika,
v pondělí 5.6. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5.6. 2017 – Monika:

Prostřeno – 5.6. 2017 – Monika
Prostřeno – 5.6. 2017 – Monika
Prostřeno – 5.6. 2017 – Monika
Prostřeno – 5.6. 2017 – Monika
Prostřeno – 5.6. 2017 – Monika
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle