Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 4.10. 2017 – Soňa

4. 10. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát ve Zlínském kraji a hraje se o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako hosté u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, který dostane nejvíc jejich hlasů, se stane vítězem divácké volby a kromě peněz získá i řád zlaté vařečky. Kdo to bude tentokrát? U stolu se sejde hodně pestrá společnost, čtyři svérázné ženy a jeden mladík, který teprve odmaturoval a patří mu páteční finále.

Zlínský týden zahájí vegetariánka Nikola, která představí alternativní menu, protože Prostřeno! nevnímá jako festival masných pokrmů a jde na to jinak. Jak uspěje? A jak bude v průběhu týdne hodnotit ostatní? To je v podobné situaci, kdy část menu soutěžící neochutná, vždycky oříšek. Ostatní jídelníčky budou masité a dost tradiční, i když i tady se pár zajímavostí, místy až bizarností také objeví.

Prostřeno – 4.10. 2017 – SoňaA kdo bude největší hráč? Nejstarší Soňa, nebo zdravotní sestra Petra? Ani Daniela nikomu nic nedaruje, sama ale pohoří. A komu se povede nejlepší úkol týdne – domácí zmrzlina? To všechno a ještě mnohem víc uvidíte, když si nenecháte ujít další týden s oblíbeným pořadem Prostřeno!

Prostřeno – 4.10. 2017 – Soňa:

 
Ve středu 4.10.2017 uvaří v pořadu Prostřeno kartářka Soňa (59). Nejstarší hostitelka Soňa má za sebou bohatý život i zdravotní problémy, dokonce přežila klinickou smrt. Dnes žije s přítelem v rodinném domě v Otrokovicích. Soňa je takový svéráz se spoustou zájmů, má svůj svět, vlastní názory a kritiku snáší dost špatně. A ta se na její hlavu snese hlavně od Daniely, se kterou se špičkují už od začátku, dnes se skoro pohádají ohledně masa v polévce a atmosféru středeční večeře to samozřejmě ovlivní.

Negativně. Daniela má spoustu otázek a připomínek, Soně připadá jako nevěřící Tomáš a leze jí to na nervy. Hosté si zase všímají, že hostitelka se nechová ke všem s respektem, večírek v její režii je poněkud chaotický. Například přípitek si každý může zvolit jiný a podobně. I dnes bude na jídelníčku, ke smutku Nikol, která by chtěla něco bezmasého, originálního a nevšedního, hodně masa. To originální je - prý z černého amerického býčka a stehna jsou z kohouta, což ještě nikdo nikdy nejedl.

Na první chod jsou plněné „klobásníky ze špaldové mouky“. Upeče Soňa klobásníky jen se zelím nebo se sýrem zvlášť pro Nikolu? Klobás je v předkrmu podle ostatních prý sice málo, slaniny o to více, ale neupeče, protože z principu nechce. Na vegetariánku u stolu myslí až u hlavního chodu, kdy Nikole připraví místo dvou druhů mas hlívu ústřičnou, i když houby prý stejně připravuje spolu s masem.

To ale Nikola neví, co ale ucítí, to je připálená cibulka, kvůli níž hlíva zhořkla. Kuchařka, která tuhle bezmasou variantu poprvé ochutná až z Nikolina talíře, výtku uzná, ale o to víc je naštvaná. Poctivý hovězí vývar je bohužel studený a karamelová roláda s máslovým krémem a ovocem prý zase moc máslová. Atmosféra u stolu povážlivě houstne a nerozptýlí ji ani poněkud odfláknutá zábava.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Soňa,
ve středu 4.10. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 4.10. 2017 – Soňa:

Prostřeno – 4.10. 2017 – Soňa
Prostřeno – 4.10. 2017 – Soňa
Prostřeno – 4.10. 2017 – Soňa
Prostřeno – 4.10. 2017 – Soňa
Prostřeno – 4.10. 2017 – Soňa
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice