Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 4.10. 2012 – Jana

4. 10. 2012 | Poslední díl
Tři ženy a dva muži reprezentují zlínský region, kde se tento týden – od 1.10. 2012 – 5.10. 2012 bude prostírat. Muže dělí generace. Oba jsou ale chlapáci, velcí sympaťáci a dobří a čistotní kuchaři. Ženy jsou každá jiná. Iva a Ivana zaujmou na první pohled. Pro Ivu jsou muži tabu, vodí se za ruku s přítelkyní, s níž žije již přes dva roky. Se svým vztahem se neskrývá. Pobývala v Itálii a ví, jak chutná tamní kuchyně.

Ivanu diváci Primy dobře znají. Upovídaná brýlatá maminka účinkovala v poslední řadě reality show Farmář hledá ženu, kde se neúspěšně ucházela o panice Jirku Čočka. Dostala košem. Není se proto co divit, že to na začátku týdne vypadá, že si Ivana, která stále hledá lásku, spletla pořad se seznamkou. Někdy rychleji mluví, než myslí, díky čemuž je zpestřením týdne.

Prostřeno 4.10. 2012 – JanaNavrch má sebevědomá a soutěživá vysokoškolačka Jana, která se umí bavit a uspořádá povedený večírek. Harmonické a dojemné finále proběhne v pohádkové zahradě u Luboše na Slovácku. Sejdou se dvě vepřové panenky a vývary, dvě tiramisu, dva hermelínové předkrmy. A opět se potvrdí, že z českých jedlíků knedlíků se stali jedlíci brambor.

Prostřeno 4.10. 2012 – Jana:

Ve čtvrtek 4.10. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno ekonomka Jana. V malé obci Pravčice na Kroměřížsku žije a pracuje jako externí účetní vysokoškolačka Jana, třiadvacet let vdaná matka dvou dětí. Má ráda sport, stejně jako její syn - fotbalista, který maminku do soutěže přihlásil.

Jana v pořadu Prostřeno s datem 4.10. 2012 prozradí, že je velká hráčka. Sebevědomá Jana včera dost šťourala do nervózní Ivany, které vše padalo z rukou, oplatí jí to Ivana? Hráčka Jana se chystá “bojovat s plným nasazením“. Co pro vytouženou výhru udělá? Už jen prostředí jejího krásného venkovského domu a komfortní velké kuchyně navodí příjemnou atmosféru.

Další hrachovka v pořadu Prostřeno s datem 4.10. 2012. Menu nezní vůbec špatně: po domácí paštice na víně, která potěší Ivu, bude další hrachovka, takže soupeři mají srovnání s Ondřejovou hustou hráškovou polévkou z pondělka. Jana ji okoření pikantní čabajkou a čtyřmi stroužky česneku, pro Ondru je to spíš česnečka.

Kačenky s knedlíkem se Luboš nedočká, ale může se těšit na lososa a další bylinky a pečené brambory. Rybu nechce Ivana, ale Ondřej po ní naopak touží. Tvarohový dezert je nepečený piškot se spoustou kompotovaného i čerstvého ovoce. Ten jediný potěšil Ivanu, která „zbožňuje tvaroh“, ve výsledku ho ale pro ni bude málo.

Hostitelka si tato jídla vybrala, „protože jsou rychlá a zdravá“. Tak snad budou hlavně dobrá… Losos se povedl, ale v „bylinkových bramborách“ necítila Iva „ani jednu bylinku“. Ivana jí ryby maximálně dvakrát do roka, takže tu lososem Jana moc neuctí.

Akční zábava v pořadu Prostřeno s datem 4.10. 2012. Zábava bude akční jako hostitelka. Po hlavním chodu čeká na soupeře překvapení v podobě hipoterapie. „Nevím, jestli mě ti lidi chtějí dneska zabít,“ říká Iva, která si myslela, že největší trapas s tanečkem u harmoniky už má za sebou. „Nikdy jsem se tak nebála, ale dobré.“ I Ivanu zaskočila pohybová aktivita. Ondřej, který seděl na koni naposledy na táboře, se také bál, jen nejstarší Luboš si to užil. A Jana, která si to vymyslela? Ta seděla na koni poprvé v životě… Večeři na úrovni si pečlivá hostitelka užívala, kolik dostane nakonec bodů?

Nenechte si ujít další Prostřeno s Janou
vysílané ve čtvrtek 4.10. 2012 v 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !