Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 31.8. 2017 – Jan

31. 08. 2017 | Poslední díl
Druhé premiérové Prostřeno! proběhne v Jihomoravském kraji, zejména v Brně a okolí. A nehraje se už jen o 60 tisíc, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako hosté u stolu, budou každý den bodovat hostitele. Kdo se stane vítězem divácké volby a výhercem 30 tisíc, se dozvíme vždy po pátečním finále, v pondělní rekapitulaci přechozího týdne. Kdo to bude z věkově si blízké jihomoravské partičky tří žen a dvou mužů?

Úkol týdne se dá přidat do všelijakých pomazánek, dipů nebo do těstovin, půjde totiž o pesto. A soutěžícím dá docela zabrat… Oblíbený bramborový salát a řízek se v Prostřeno! kupodivu moc často nepodává, zato nyní se tento pokrm objeví na jídelníčcích s mírnou obměnou hned dvakrát. Možnost srovnání také nabídne téměř identický hlavní chod ve čtvrtek a v pátek – hovězí na víně s kaší. Bude to i týden přesnídávkových polévek a kyselého zelí. Co kromě jídla se bude porovnávat? Čeština a slovenština, mateřština Majky, kterou mladší ročníky již moc dobře neovládají.

Prostřeno – 31.8. 2017 – JanA bude dost špičkování i legrace, o kterou se zaslouží hlavně srandista Honza a pohodářka Mirka. Kdo je největší taktik? Najde se na jihu Moravy šťastlivec, který může získat v součtu až 90 000 korun, pokud se diváci svým názorem shodnou se spolustolovníky? Sledujte každý všední den v 17.50 na Primě a hlasujte pro své favority na https://prima.iprima.cz/prostreno. Možná právě vy za svůj hlas obdržíte pět tisíc korun!

Prostřeno – 31.8. 2017 – Jan:


Ve čtvrtek 31. 8. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno montážník a vystudovaný hudebník Honza (39).
Všichni už se těší, čím je ve čtvrtek večer překvapí srandista Honza. Bude to jen o zábavě, nebo také o dobrém jídle? V pořadu už vařila Honzova žena, ale nevyhrála, tentokrát se vařečky ujme její muž a pokusí se složit reparát – hlavní chod mají manželé stejný.

Před hovězím na víně s kaší podává dobrou paštiku s kouskem uzeného a tousty, na závěr večeře bude domácká mrkvová buchta. Jan se uchýlí k několika „podvůdkům“, které zatím nepřizná. Tak například jeho zelňačka, kde porovnává síly s Majčinou slovenskou kapustnicou, obsahuje dvě balení pytlíkové gulášovky, ale nikdo to zatím neodhalí.

A víno, které dostane Majka není rulanda šedá, jak hlásá etiketa na láhvi, ale víno neznámého původu od Janova kamaráda. A protože na úkolu týdne u Majky už Honza participoval, přípravy svého povinného pesta z dýňových semínek se klidně vzdá a přenechá to Majce.

Opět se jí to nepovede? Pánové se s Máriou vůbec nějak rádi špičkují. Najednou Slovence přestávají rozumět a dožadují se překladu. Naštve se kvůli svému rodnému jazyku? Ona se jen tak nedá! Mladší ročníky prostě už slovenštině, se kterou se setkávají zřídka, tak zcela nerozumějí. A Majka zase neumí hymnu – českou, ale ani slovenskou! To zase nechápe Jan. Vystudovaný hudebník zahraje v rámci zábavy na klávesy, čímž kolegy mile překvapí, ale Mária se moc nechytá…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jan,
ve čtvrtek 31.8. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 31.8. 2017 – Jan:

Prostřeno – 31.8. 2017 – Jan
Prostřeno – 31.8. 2017 – Jan
Prostřeno – 31.8. 2017 – Jan
Prostřeno – 31.8. 2017 – Jan
Prostřeno – 31.8. 2017 – Jan
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !