Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 31.10. 2018 – Viktorija

31. 10. 2018 | Poslední díl
Prostřeno bude tentokrát v Praze a Středočeském kraji. Ženy tady budou v mírné převaze.  Tři ku dvěma mužům. Jako první se k plotně postaví důchodkyně Ivana.  Jejím největším koníčkem je zahrada a péče o ni. Ivana nebude nic vymýšlet a vsadí na českou kuchyni. Uspěje s ní u svým soupeřů? Sestava u stolu bude převážně mladá. Ale na svíčkovou s domácími knedlíky, na tu slyší všichni. A vývar, tím se nic nezkazí. Ivana se navíc předvede jako pozorná hostitelka a první večer proběhne v příjemné atmosféře.

Prostřeno – 31.10. 2018 – Viktorija:


Středa 31.10. 2018 bude patřit HR specialistce Viktoriji, která hosty přivátá v malém, ale útulném bytě. Ta se netají tím, že je lehce vznětlivá. V kuchyni se jí ale temperament bude hodit. Viktorija je nejmladší z téhle skupiny a překvapivě vsadí na italskou kuchyni. Lasagně, tiramisu, taková italská klasika. Co na ni ale řekne Ivana s Milenou? Zastánkyně tradiční české kuchyně, řízků a knedlíků? A bude se hostům líbit cereální zábava? Hosté budou vrstvit musli. Každý si může namíchat svou zítřejší snídani.

Prostřeno – 31.10. 2018 – ViktorijaViktorija vystudovala gymnázium a dnes pracuje jako HR specialista v korporátní firmě. Je ,,šťastně nezadaná“, jak sama tvrdí, a žije sama na Praze 3 v bytě 2+kk. Do pořadu jí přihlásil kolega z práce a ona to vzala jako výzvu. Pokud by vyhrála, tak by peníze dobře investovala.
Charakter: Sama o sobě tvrdí, že je veselá a lehce vznětlivá.

Zájmy: Ve volném čase ráda čte, jezdí na bruslích a chodí plavat. Mezi její koníčky také patří urbex – poznávání měst, továren a jiných objektů.

Vztah k vaření: Je to koníček, vaří často a ráda – jedno co.

Chutě: Mezi její oblíbená jídla patří bramborová kaše, není vybíravá a chutná jí vše.

Nesnáší: Vařenou papriku a špek, ani jedno by nesnědla. Při stolování jí vadí mlaskání, bouchání příborů o talíř a srkání.

Motto: Každý je zodpovědný za své činy.

Očekávání: Těší se na nové zážitky.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Viktorija,
ve středu 31.10. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 31.10. 2018 – Viktorija:

Prostřeno – 31.10. 2018 – Viktorija
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !