Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3.9. 2018 – Adrian

3. 09. 2018 | Poslední díl
V Praze se poprvé po prázdninách sejde převážně ženská, mladá i trochu mezinárodní sestava. Jediný muž premiérový týden v pondělí zahájí, diváci se mohou těšit také na slovenskou nebo ruskou hostitelku. Úkolem pražské pětky bude super potravina quinoa, o které se poslední dobou hodně mluví a píše. Jedna z mladých dam je vegetariánka, druhá zase jí jen kuřecí maso, takže je jasné, že i tohle bude frekventované téma prvního týdne.

Kdo dostane na konci týdne rýč? A proč vlastně? Máte se opět na co těšit, pravidla se nemění, soutěžící se opět utkají o hlavní výhru 60 tisíc korun. A ten amatérský kuchař, který bude nejvíce sympatický hlasujícím divákům, získá deset tisíc navíc, stejně jako jeden ze šťastných diváků, který se zúčastní bodování na stránkách pořadu Prostřeno! A kdo to v Praze celé vyhraje? To teprve uvidíte!

Prostřeno – 3.9. 2018 – AdrianProstřeno – 3.9. 2018 – Adrian:


V pondělí 3.9. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno student AVU Adrian (24). Jako první se ve svém studentském bytě k plotně postaví Adrian. Hodně mu nejen s recepty a jídelníčkem, ale i s nevšedním keramickým nádobím, pomohly kamarádky Tereza a Kristýna.

Hostitel na své poradkyně rád a často během vaření vzpomíná, možná až moc často, myslí si soupeřky. Co nás na rohu Strossmayerova náměstí všechno čeká? Adrian se čtyř mladých žen, které usednou k jeho prostřené tabuli, nezalekne. Jedna jí maso jen kuřecí a druhá vůbec ne. To ale tolerantního hostitele, který už také vyzkoušel různé kuchyně i výživové styly, nezaskočí.

Má rád asijskou a thajskou kuchyni, jeho menu je však spíš italské. Začne vlastními ravioly s medvědím česnekem. V italském duchu se nese i rajčatová polévka, je proto kyselejší než ta „ze školní jídelny“, není úplně hladká, protože Adrian chtěl zachovat původní texturu. Veronice, která to ráda sladké, proto moc nechutná, prý je i bez chuti. Pikantní mrkev, která doprovází pondělní hlavní chod – pomalu taženou krkovici se šťouchaným bramborem, potěší vegetariánku Nikoletu a zdá se, že vepřové chutná nejen jí.

Je tu ovšem ještě jeden háček – Ruska Viktoriia jí jen kuřecí maso a to se během první večeře nekoná. Jak uspějí poslední marinované jahody v balsamiku? S receptem opět poradily kamarádky. A jak Adrian zazáří s ryze originální zábavou - předtočeným loutkovým Prostřeno!? Tak to tu ještě nebylo a určitě by si mladý umělec zasloužil pár bodíků navíc.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Adrian,
v pondělí 3.9. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3.9. 2018 – Adrian:

Prostřeno – 3.9. 2018 – Adrian
Prostřeno – 3.9. 2018 – Adrian
Prostřeno – 3.9. 2018 – Adrian
Prostřeno – 3.9. 2018 – Adrian
Prostřeno – 3.9. 2018 – Adrian
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !