Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří

3. 06. 2019 | Poslední díl
Uplynula celkem krátká doba a pořad Prostřeno! se vrací do Ústeckého kraje, kde se v boji o titul nejlepšího hostitele a kulatou výhru 60 tisíc korun utkají tři ženy a dva muži. Už na první pohled je jasné, že to bude velmi originální sestava hostů. A nelze nevzpomenout hlášku „Vždycky Most!“, protože z tohoto svérázného severočeského města pár hostitelů pochází. Na jídelníčku budou jídla česká i pokrmy z cizích kuchyní; jednou divočina, jehněčí, třikrát můžeme porovnat vývary.

Úkol týdne už souvisí s vrcholícím jarem a blížícím se létem, protože soutěžící mají připravit zmrzlinu, sorbet nebo jinou mraženou osvěžující pochoutku. Jak se jim to povede a u koho si mlsné jazýčky nejvíce pochutnají? A kdo bude u svého vaření sprostě nadávat? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří:


Prostřeno – 3.6. 2019 – JiříV pondělí 3.6. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno nesmělý hostitel Jirka (30). Jako romantický, citlivý, ale i tak trochu mouchy snězte si mě, se jeví první hostitel, elektrikář Jirka z Kadaně. Mladý a nesmělý hostitel nedá dopustit na svoji o osm let mladší přítelkyni, s níž žije v bytě se zelenými stěnami, který s nimi sdílí také jejich křeček. Vařit by se mělo Jirkovi, jehož do pořadu přihlásila kamarádka, v nové kuchyni dobře. Soupeři touží po hostiteli se smyslem pro humor a Jiří si myslí, že ho má.

Opravdu se ale bude ta nová ústecká parta už v pondělí bavit? Jirkovo menu je trochu zvláštní, i dezert je slaný, avšak díky úkolu týdne hosté o sladkou tečku nepřijdou. Hostitel se bojí, že u stolu zůstane jen se samými ženami, ale když jako poslední dorazí David, Jiřímu evidentně odlehne. Hosté mu zkritizují prostírání s poněkud zmačkaným ubrusem a s talíři „každý pes jiná ves“, hlavní je ale jídlo. Jaké bude? Spíš podprůměrné, Jiří vaří metodou pokus-omyl. Chvíli se čeká na pomazánky k domácímu chlebu z pekárny, ty si ale hostitel nechal až na poslední chvíli a moc se s předkrmem nemazlil.

To platí i o vývaru – játrové knedlíčky do polévky sladké po mrkvi raději koupil už hotové. Hosté čekají na hlavní chod, zatímco hostitel nervózně pokuřuje u okna. Jaké budou bramboráky s masovou směsí bez chuti? S překvapením. Místo bramboráků se totiž podává rýže! Těsto prý samým čekáním zčernalo. A to si přitom při strouhání brambor pro pět osob kuchař skoro namohl ruce. Nad slaným dezertem – vlastně sekanou v bábovkové formě – vrtí návštěva hlavou. Spíš než bábovku to připomíná druhý hlavní chod. Zábava je originální, jak dopadne pondělní bodování? Začne někdo taktizovat?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jiří, v pondělí 3. 6. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří:

Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří
Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří
Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří
Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří
Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří
Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka