Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3.5. 2019 – Markéta

3. 05. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se odehraje v Ústeckém kraji a bude to celkem testosteronový týden, který bude také hodně o otcovství a o rodinných i mezilidských vztazích vůbec. V boji o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun budou totiž muži v převaze. Čtyři ku jediné ženě – Markétě, nejmladší účastnici, která je v očekávání. Výhra by se soutěžícím hodila, vždyť na severu je, jak víme, život tvrdý a s nikým se nemazlí.

Úkolem týdne bude všeobecně oblíbená pizza. Jak se s takovým zadáním účastníci z Ústecka poperou? Celkem odpovědně, a přestože si to někdy trošku ulehčí, na zadání nerezignují. U stolu se sejde docela svérázná partička „mladých a neklidných“, pozornost si hned získá „pán prstenů“ Oliver. Ten se skoro štítí zeleniny, moc jí také nedá milovník masa František, první hostitel Václav se zase nedotkne hub, které jsou na repertoáru celkem často.

Prostřeno – 3.5. 2019 – MarkétaJak se bude uprostřed mužů cítit jediná žena, navíc benjamínek týdne? To uvidíte, když si nenecháte ujít další týden s Prostřeno! Sledujte svoji oblíbenou hostitelsko-kulinářskou show od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 3.5. 2019 – Markéta:


V pátek 3.5. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno těhotná Markéta (21). Pánové jsou už moc zvědaví, co pro ně jediná žena připraví na poslední večeři a kde je uvítá. Prozradí Markéta, že nevaří doma, ale ve stylovém domě u maminky, kde donedávna bydlela a kde žije i její osmiletý bráška, kterému se po sestře stýská? Benjamínek týdne, klidně působící Markéta, která celý týden pozorovala cvrkot, je v pátek už docela poučená a umí toho využít. Její pizza je proto asi nejlepší ze všech.

Také ví, že Oliverovi nemá dávat rajčata, a proto je v jeho porci svého startovního rajčátkovo mozzarellového špízu se slaninou vynechá a nahradí hroznovým vínem, slaninou ovšem nešetří. Recepty pro své moderní páteční menu si našla na internetu. Bude to někomu vadit? Vybrala si Markéta správně? A co Roman s Vaškem řeknou na ty speciální pozornosti pro Olivera, se kterým si hostitelka docela sedne?

Po krémové pórkové polévce následují „kuřecí prsa s višňovou omáčkou a žampiony“, ty ale hostitelka Václavovi z omáčky nevyndá. Bude se proto Vašek cítit ukřivděný? Název posledního, opět pečeného moučníku „staročeské dvojctihodné koláče“ zní sice lákavě, ovšem tahle tradiční sladká tečka zase takový sukces není, spíš naopak…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Markéta, v pátek 3. 5. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3.5. 2019 – Markéta:

Prostřeno – 3.5. 2019 – Markéta
Prostřeno – 3.5. 2019 – Markéta
Prostřeno – 3.5. 2019 – Markéta
Prostřeno – 3.5. 2019 – Markéta
Prostřeno – 3.5. 2019 – Markéta
Prostřeno – 3.5. 2019 – Markéta
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !