Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 3.2. 2015 – Petra

3. 02. 2015 | Poslední díl
Tento týden se vydáme společně na putování po kuchyních Ústeckého kraje, konkrétně to bude Ústí nad Labem, Most, Chomutov a Roudnice nad Labem. Tam všude nás pohostí pětice soutěžících, které spojuje to hlavní – snaha vyhrát 50 000 Kč! A společný mají také úkol týdne, jímž jsou pochoutky z lahůdkářství.

V pětici našich soutěžících máme dva mladé muže, svobodné, bezdětné a nezadané. Doplňují je tři ženy, z nichž je Svitlana, původem Ukrajinka, generačně nejdál, a tak bude mít tendenci „dětem“ stále přispívat nějakou cennou radou.

Prostřeno 3.2. 2015 – PetraNa Ukrajině je možná toto poslání starší generace vůči té mladší nějak dáno, vlastně by to tak být mělo, ale pakliže jsou „děti“, jak je Svitlana nazývá, už dospělé, sebevědomé a jisté si tím, co dělají, tak je rady starší moudré ženy dlouho bavit nebudou… Další dámy u stolu jsou krásné mladé blondýnky, a přes počáteční zdánlivé kamarádství vše dopadne úplně jinak!

Prostřeno – 3.2. 2015 – Petra:


V úterý 3.2. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Petra (35). Petra je první ze dvou půvabných blondýnek tohoto týdne a jistě splní představy, které člověk má o letuškách, respektive o jejich vzhledu. Povahově je Petra také moc milá a překvapí tím, že bude v kuchyni poměrně ve stresu, nicméně vše se jí opravdu bravurně povede.

Takový malý oříšek ale připraví soutěžícím v pořadu Prostřeno s datem 3.2. 2015 hned v podobě prvního chodu – bude totiž podávat grilovaný tataráček. Všem bude rozhodně velmi chutnat, Karolína si i oddychne, protože syrové maso by nesnědla, zato tento „karbanátek“ jí chutná moc. A že je to karbanátek, tak na tom se shodnou všichni Petřini hosté.

Dýňová polévka v pořadu Prostřeno s datem 3.2. 2015 projde celkem hladce, ale menší dobrodružství Petra zažije u hlavního chodu – nezeptá se, jak propečený biftek si hosté přejí, a tak bude mít reklamaci od Svitlany, na kterou bude maso příliš syrové a Petra jí ho bude muset dopékat.

Karolína v pořadu Prostřeno s datem 3.2. 2015 prohlásí, že čekání na hostitelku, která dopékala Svitlaně maso, bylo „trapné“. Jahodový cheesecake bude chutnat všem a v malé lingvistické debatě se dozvíte o různých podobách výslovnosti tohoto dezertu, bude to velmi zábavné!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra,
v úterý 3.2. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 3.2. 2015 – Petra:

Prostřeno 3.2. 2015 – Petra
Prostřeno 3.2. 2015 – Petra
Prostřeno 3.2. 2015 – Petra
Prostřeno 3.2. 2015 – Petra
Prostřeno 3.2. 2015 – Petra
Prostřeno 3.2. 2015 – Petra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice