Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 29.5. 2019 – Tomáš

29. 05. 2019 | Poslední díl
Tentokrát se prostírá v Pardubickém kraji, kde se o výhru 60 000 korun a titul hostitele týdne pokusí tři ženy a dva muži. Úkolem týdne bude kuskus. Příští týden nebude tak zcela oázou klidu a harmonie, zato se bude na co dívat. Zejména sekuriťák a fitnesák Aleš je velmi svérázný hostitel, který budí vášně i rozpaky, dokonce ho budou soupeři chtít vyhodit od stolu. Přitom se celou dobu snaží hlavně pobavit své fanoušky, pochlubit se svými svaly a vnést do Prostřena něco bláznivého rozruchu.

A to se mu jistě podařilo. Na večeře přichází se svým psem a v převlecích. O vzrušení se (nechtěně) postará i Monika, která vaří jako první, jenže na poslední večeři ji v pátek zaskočí zdravotní komplikace a musí do nemocnice. Kdo ji zastoupí? Ke stolu zasedne ještě hipstersky vyhlížející gay Tomáš nebo vegetariánka Kristýna, to je ale tento východočeský týden ještě to nejmenší.

Prostřeno – 29.5. 2019 – TomášA jak to celé v Pardubickém kraji dopadne? Kdo uvaří nejlepší večeři? A kdo bude mít hlad a komu bude zima? Sledujte další Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 29.5. 2019 – Tomáš:


Ve středu 29.5. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno číšník Tomáš (38). Večery plné překvapení pokračují. Hostitel, který obývá pěkný byt ve starším domě v Pardubicích, všechny zaskočí sdělením, že je gay, protože by to do Tomáše s hipsterským plnovousem nikdo neřekl. Také se budeme moci pokochat ukázkovou muskulaturou Aleše, který dostal od soupeřů mantinely, přesto opět dorazí v bláznivém převleku a zase se psem.

Nakonec se převlékne, jeho pes skončí v autě a Aleš sedí s hostitelovým psem na klíně a tak se spolu sblíží, že budou jíst z jednoho talíře. Aleš by si snad Tomášova psa nejradši odnesl domů. Hostitel se v kuchyni vyzná, je profesí číšník a své zaměstnání považuje téměř za poslání. Gastronomicky je tento týden zatím na úrovni a platí to i ve středu. Největší slabinou Tomášovy večeře je asi startovní sýrový koláček z několika druhů sýra zapečeného v těstě, které se prý úplně nepovedlo.

"Dračí polévka" je opravdu poněkud ohnivá, ale milovníky ostrých pokrmů potěší. Kuřecí carpaccio na lůžku trhaných salátů a bulgur se sušenými rajčaty je hlavní chod, ze kterého má zatím největší radost Aleš, protože se mu hodí do jeho proteinové diety. Bulgur poněkud připomíná úkol týdne a na talíři je toho tolik, že někdo už prostě nemůže.

Hosté si ale ještě rádi udělají místečko na čokoládové muffiny s  malinami, protože Tomáš si s přípravou dezertu vyhrál, stejně jako s bláznivou zábavou, na kterou budou hosté potřebovat pláštěnky i plavecké brýle. Nuda uprostřed týdne rozhodně nehrozí. Aleš na sebe opět strhl pozornost, i když slovo dodržel a neprovokoval tolik jako včera. Snažil se o zábavu v pozitivnějším duchu, a Tomáš se tak mohl soustředit na svůj kuchařský a hostitelský výkon.  

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Tomáš, ve středu 29. 5. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 29.5. 2019 – Tomáš:

Prostřeno – 29.5. 2019 – Tomáš
Prostřeno – 29.5. 2019 – Tomáš
Prostřeno – 29.5. 2019 – Tomáš
Prostřeno – 29.5. 2019 – Tomáš
Prostřeno – 29.5. 2019 – Tomáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !