Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 29.5. 2015 - Barbora

29. 05. 2015 | Poslední díl
Pražská pětka je pestrá a v pohodě. Dva mladí muži a tři ženy jsou tolerantní, nedělají si schválnosti a dokonce najdou pochopení pro Kristýnu, která už rok není maso a uvaří jim veganskou večeři. Možná je to tím, že tři Pražáci už také zkoušeli maso ze svého jídelníčku vynechat. Věřili byste tomu, že si budou přidávat sójové maso?!

Mají takový hlad, nebo je opravdu tak dobré? Obojí! O nervy i zábavu se postará úkol týdne – molekulární kuchyně. Natlakovaný šopský salát dokonce osprejuje hosty i tabuli! Ale účastníci tomu molekulárnímu vaření snad ještě přijdou na chuť: „Hnusí se mi to čím dál tím míň,“ tvrdí Jakub, a ve finále u Barbory se to vážně povede.

Prostřeno 29.5. 2015 - BarboraBude vůbec někdo taktizovat? Jeden hráč se najde. Marek chce vyhrát a míní bodovat nízko. Jeho odhodlání má však kolísavý charakter a nakonec udělá taktickou chybu. Jakou? To uvidíte, když si nenecháte ujít další týden s kulinářsko-hostitelskou show Prostřeno!

Prostřeno – 29.5. 2015 – Barbora:


V pátek 29.5. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno trojnásobná maminka Barbora  (38). Bára má na starosti finále, které se odehraje v mezonetovém bytě ve Střešovicích. Má pro soupeře připravit mrazivé překvapení v podobě kapalného dusíku. „No nazdar,“ zní její lakonický komentář.

Nakonec tomu ale přijde na chuť a všechny v pořadu Prostřeno s datem 29.5. 2015 překvapí. Půjde při konzumaci kakaové pěny soupeřům kouř od pusy, jak to má být? O svém menu Barbora říká: „Snažila jsem se vybrat jídla, která nejvíce chutnají naší rodině.“ Marek už ale zase myslí na výhru a skoro nic mu nechutná.

Kozí sýr nemá rád, červené řepy už má dost „Je to už poněkud ohraný,“ pronese v pořadu Prostřeno s datem 29.5. 2015 o hlavním chodu s panenkou, smetanovými bramborami a cibulovým kompotem. A protože je to včetně slepičí polévky zase samé maso, Kristýna (ale i ostatní) dostane od pozorné hostitelky grilovanou zeleninu.

Potěšilo mě to, i když jsem to nevyžadovala.“ Projeví svoji vděčnost při bodování? Zábava – výroba šperků z křišťálové pryskyřice je hodně holčičí, ale baví i kluky. Nevadí, že je poklidná, stejně už jsou všichni nacpaní k prasknutí. U Báry se totiž v pořadu Prostřeno s datem 29.5. 2015 dobře najedli. Finále se blíží…Až nastane chvilka pravdy, přizná Marek barvu?

A ještě jedno překvapení zaskočí hosty nakonec. Už se skoro lekli… Proč? To uvidíte v závěru zábavného pražského Prostřeno!

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora,
v pátek 29.5. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 29.5. 2015 - Barbora:

Prostřeno 29.5. 2015 - Barbora
Prostřeno 29.5. 2015 - Barbora
Prostřeno 29.5. 2015 - Barbora
Prostřeno 29.5. 2015 - Barbora
Prostřeno 29.5. 2015 - Barbora
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !