Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 29.11. 2018 – Šárka

29. 11. 2018 | Poslední díl
Převážně v Praze a jednou i ve středních Čechách se u stolu po delší době příště sejdou jen samé ženy – a je na ně pěkný pohled. Tři jsou stejně staré, tedy spíš mladé, je jim teprve krásných čtyřiadvacet let. Bude to tedy babinec, jak se patří. Dvě soutěžící jsou maminky, jedna už dokonce trojnásobná. Veronika partnera nemá, ale zato doma má tři kluky. „Šťastně nezadaná“ Renata jezdí na natáčení na skútru a nemine ji malá nehoda.

A jednou naruší natáčení prudký liják, kdy naprší až do bytu. Podávat se bude moderní i zahraniční kuchyně a hostitelky budou většinou vstřícné a tolerantní. Dají si nejen kozí sýr, ale ochutnají třeba i vietnamskou kuchyni nebo úkol týdne, což je příprava nějakého zdravého jídla. Často to bude nějaký ovocný fresh nápoj, který mladé dámy osvěží i potěší.

Prostřeno – 29.11. 2018 – ŠárkaA s jídlem bude často spojena též zábava, u stolu se bude často něco tvořit, nakládat či zkoušet. Ukáže se, že v Praze se žije blaze? Pražačky ani tentokrát nezklamou. Bude se na co dívat a co ochutnávat. Sledujte Prostřeno! a hlasujte, protože i vy můžete - stejně jako vaše favoritka- získat deset tisíc korun!

Prostřeno – 29.11. 2018 – Šárka:


Ve čtvrtek 29.11. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Šárka (24). Velký otazník visí nad čtvrtkem, kdy je hostitelkou vysokoškolská studentka Šárka. Ani ona toho o sobě zatím moc nenamluvila a sama na to upozorňuje- prý je velká introvertka. Hloubavá slečna, která má ráda kulturu a čte poezii, je pracovitá a ví, co chce, nesnáší neúspěch. Jak si poradí s hostitelskou rolí? Snad se jí vše podaří, aby mohla být sama se sebou spokojená… I její minimalistický vinohradský byt s bílými zdmi, kde žije s přítelem, zaujme.

Je přehledný, čistý, moderní, své ctitele by si určitě našel. Očekávání vzbudí Šárčino menu. Hostitelka překvapí svou večeří ve francouzském stylu, která přispěje k tomu, že kulinářsky jde o pestrý týden. Šárka má k francouzštině a Francii vztah, studovala na francouzském gymnáziu, také jazyk učí. Ví někdo, jaký je rozdíl mezi paštikou a světáckým paté?

Předkrm z makrely je trochu risk, nevšední je i polévka z pečených rajčat a paprik, určitě chuťově bohatší a aromatičtější než tomatová polévka. Zlatý hřeb večera, hovězí líčka s kořenovou zeleninou na červeném víně s bramborové pyré, se Šárce povede, maso je krásně měkké. Má někdo problém s líčky? Kdo neví kde se líčka nacházejí? A poslední dort z čokoládové pěny potěší hlavně milovnice čokolády.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Šárka,
ve čtvrtek 29.10. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 29.11. 2018 – Šárka:

Prostřeno – 29.11. 2018 – Šárka
Prostřeno – 29.11. 2018 – Šárka
Prostřeno – 29.11. 2018 – Šárka
Prostřeno – 29.11. 2018 – Šárka
Prostřeno – 29.11. 2018 – Šárka
Prostřeno – 29.11. 2018 – Šárka
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mladá, krásná, šikovná Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles