Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 28.8. 2017 – Martin

28. 08. 2017 | Poslední díl
Druhé premiérové Prostřeno! proběhne v Jihomoravském kraji, zejména v Brně a okolí. A nehraje se už jen o 60 tisíc, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako hosté u stolu, budou každý den bodovat hostitele. Kdo se stane vítězem divácké volby a výhercem 30 tisíc, se dozvíme vždy po pátečním finále, v pondělní rekapitulaci přechozího týdne. Kdo to bude z věkově si blízké jihomoravské partičky tří žen a dvou mužů?

Úkol týdne se dá přidat do všelijakých pomazánek, dipů nebo do těstovin, půjde totiž o pesto. A soutěžícím dá docela zabrat… Oblíbený bramborový salát a řízek se v Prostřeno! kupodivu moc často nepodává, zato nyní se tento pokrm objeví na jídelníčcích s mírnou obměnou hned dvakrát. Možnost srovnání také nabídne téměř identický hlavní chod ve čtvrtek a v pátek – hovězí na víně s kaší. Bude to i týden přesnídávkových polévek a kyselého zelí. Co kromě jídla se bude porovnávat? Čeština a slovenština, mateřština Majky, kterou mladší ročníky již moc dobře neovládají.

Prostřeno – 28.8. 2017 – MartinA bude dost špičkování i legrace, o kterou se zaslouží hlavně srandista Honza a pohodářka Mirka. Kdo je největší taktik? Najde se na jihu Moravy šťastlivec, který může získat v součtu až 90 000 korun, pokud se diváci svým názorem shodnou se spolustolovníky? Sledujte každý všední den v 17.50 na Primě a hlasujte pro své favority na https://prima.iprima.cz/prostreno. Možná právě vy za svůj hlas obdržíte pět tisíc korun!

Prostřeno – 28.8. 2017 – Martin:


V pondělí 28.8. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno projektový manažer Martin (30). Do Prostřeno! mě přihlásila manželka, bral jsem to jako legraci, ale jsem tady,“ říká o své účasti první soutěžící, mladý dvojnásobný tatínek Martin. Sebevědomý projektový manažer pozve hosty do pronajatého bytu s menší kuchyní.

Úkol týdne se k jeho menu docela hodí, pokud ovšem najde v okolí domu dost kopřiv na kopřivové pesto. Umí to Martin jen s myší a počítačem, nebo se umí otáčet i u plotny? Je vidět, že určitě nevaří poprvé, v kuchyni se doma se ženou prý střídají. Jeho menu je spíš lehké a zdravé, rohlíčky budou domácí. Citrusový salát s červenou cibulí mu zachutnal už ve Francii. Co na nevšední předkrm řeknou hosté?

Francouzská bude i smetana crème fraîche v cuketovém krému, kam pondělní kuchař přidá pro výraznější chuť koření kari. A kromě Slovenky Márie, které ne všichni všechno rozumějí, polévka hostům chutná.

Hlavní chod má jako přílohu bramborový salát s citronovo-hořčičnou zálivkou, v níž štiplavá dijonská hořčice přebíjí chuť brambor. Hodně česneku je i v aromatickém dipu k telecímu v těstíčku. Dezert crème brûlée - pro někoho nejlepší chod celé večeře pokazí jen reklamace na jednu špinavou vidličku.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
v pondělí 28.8. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 28.8. 2017 – Martin:

Prostřeno – 28.8. 2017 – Martin
Prostřeno – 28.8. 2017 – Martin
Prostřeno – 28.8. 2017 – Martin
Prostřeno – 28.8. 2017 – Martin
Prostřeno – 28.8. 2017 – Martin
Prostřeno – 28.8. 2017 – Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !