Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 28.5. 2014 - Jiřina

28. 05. 2014 | Poslední díl
Na amatérské kuchaře ze Zlínského kraje čekají hamburgery a nová cena! Kdo si užije letní grilování s komfortním grilem? Ve Zlínském kraji se sejde smíšená parta vrstevníků, kterou tvoří tři maminky a dva muži. Mladí si libují, že se shodnou v názorech a chutích, vydrží jim to ale do až do konce? Dámy mají přednost, uvaří před pány, kterým patří závěr týdne. Kromě lákavé výhry 50 000 korun čeká na soutěžící ještě jedna krásná odměna. Plynový gril pro toho, kdo zvládne nejlépe úkol týdne – hamburger.

A vážně to není taková hračka, jak by se snad mohlo zdát. Kořením týdne je tentokrát samoživitelka Jiřina, kterou neustále trápí otázka, zda jsou všechny ingredience domácí, až sama udělá předkrm z konzervy. Obávaným favoritem je suverén Martin – dostojí ale gumárenský dělník takovému očekávání?

Prostřeno 28.5. 2014 - JiřinaBudeme moci porovnat tři drůbeží vývary s knedlíčky a domácími nudlemi a řetěz bramborových příloh ukončí až finální ambiciózní menu mladého policisty Tomáše, který ne a ne prozradit, s kým že to vlastně žije.  Kdo to v krásných městech na Zlínsku a na Hané nakonec o chloupek a přes pár chloupků v jídle vyhraje? Sledujte své oblíbené Prostřeno!

Prostřeno – 28.5. 2014 – Jiřina:


Ve středu 28.5. 2014 uvaří v pořadu živel Jiřina (31). „Rozčilování s chlapem mi vůbec nechybí,“ svěří se Jiřina s Bystřice pod Hostýnem, nezaměstnaná samoživitelka, která navíc není úplně zdravá. Má ráda českou kuchyni a nemiluje fastfoody. Proto se domnívá, že cheeseburger je dvoupatrový hamburger a sýr v něm nemusí být? Kvůli vláčnosti ho ale nastrouhá do mletého vepřového masa, které je ve výsledku bohužel syrové.

Zato řízek naruby je naopak vyschlý, a přitom přemaštěný. Drůbeží polévka s játrovými knedlíčky přesolená tak, že ji prý hosté pořadu Prostřeno s datem 28.5. 2014 mají rovnou vylít z okna. Po takových kuchařčiných poznámkách už nikdo nemá na středeční večeři ani moc chuť. Tu nepovzbudí ani prostírání a příbory se zbytky zaschlého špenátu.

Hostitelka tak trochu sklízí to, co sama zasela. Od pondělí se neustále pídí po tom, co všechno je domácí, až sama namaže na podivně servírované topinky pomazánku z konzervy. Jiřina, které se v pořadu Prostřeno s datem 28.5. 2014 v kuchyni nedaří, to hodnotí s nadhledem. „Komu se podaří pobrečet si před kamerami, že?

Mohou za to duchové a zlé síly, které v jejím bytě prý řádily tak, až si musela pozvat pana faráře? Že by se ve středu vrátily? Moučník a zábava jsou jako od vyučené cukrářky. Smetanovo tvarohový čokoládový dort je vynikající a zdobení perníčků nudné – a to se Jiřině zdál výstup na hrad málo zážitkový.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jiřina,
ve středu 28.5. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 28.5. 2014 - Jiřina:

Prostřeno 28.5. 2014 - Jiřina
Prostřeno 28.5. 2014 - Jiřina
Prostřeno 28.5. 2014 - Jiřina
Prostřeno 28.5. 2014 - Jiřina
Prostřeno 28.5. 2014 - Jiřina
Prostřeno 28.5. 2014 - Jiřina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice