Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 28.4. 2014 - Petr

28. 04. 2014 | Poslední díl
Barvy Ústeckého kraje budou v pořadu Prostřeno hájit tři muži a dvě ženy. Úkol týdne jim nikdo nebude závidět, protože rýži nemusí každý z nás ani jako přílohu, natož ve sladké úpravě, což naše Severočechy nemine. Sestava je zajímavá: týden zahájí nejmladší účastník pořadu, teprve šestnáctiletý Petr. Ovšem klame tělem, protože vystupováním i vzhledem působí jako mnohem starší člověk.

Soutěžící ale na jeho vzhled myslí, hlavně „živá voda“ tohoto týdne, paní Jarka, dáma mnoha talentů. I druhá žena je zajímavá. Kultivovaná Romka Marie šikovně, s nadhledem a nad plán předvede některé speciality své kuchyně a večírek zakončí s romskou kapelou. Raritou týdne je poněkud frustrovaný čtyřicátník Tomáš, který právě prožívá soukromé partnerské melodrama a částečně do něho zasvětí i diváky. Před kamerou učiní vyznání své žárlivé partnerce, kterou zklamal.

Prostřeno 28.4. 2014 - PetrDokonce kvůli tomu nechce ani mluvit na své kolegyně, aby neprovokoval. Odpustí mu doma? Možná by Tomášovi pomohlo, kdyby vyhrál. Bude ale tak šikovný kuchař, aby získal nejvíce bodů a přinesl domů 50 000 korun? Sledujte další premiérové Prostřeno! na Primě.

Prostřeno – 28.4. 2014 – Petr:


V pondělí 28.4. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek pořadu Petr (16). Petr o sobě říká, že je normální puberťák, ale klame tělem – působí mnohem starším dojmem. Proto se jeho soupeři na začátku diví, proč si s nimi nepřiťukne uvítacím sektem. Jako učeň prvního ročníku oboru kuchař-číšník má ještě mnohé mezery co se týče prostírání – příbory chybí na stole a rozdává je z ruky do ruky, ale co dohánět má i při vaření.

Při přípravě pepřových steaků z panenky se v pořadu Prostřeno s datem 28.4. 2014 dopustí snad všech chyb, jaké minutku spolehlivě znehodnotí. Maso je tvrdé, navíc pepř je nadrcen moc nahrubo a přebíjí jemnou chuť vepřové panenky. Polévka pojmenovaná po malém synovci je možná oblíbená dětská polívčička, ale dospělé mastná zápražka s brambory vzhledu UHO nenadchne.

Předkrm mozzarella s rajčaty je jednoduchý, snad jen čokoládový fondant  je v pořadu Prostřeno s datem 28.4. 2014 přijat bez výhrad kladně. Sladký je také úkol týdne, který dá Petrovi asi nejvíc zabrat. Ani normálně rýži nemusí, ale vybral si recept na mléčnou rýži, k němuž se už nikdy nevrátí, a my mu to věříme.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
v pondělí 28.4. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 28.4. 2014 - Petr:

Prostřeno 28.4. 2014 - Petr
Prostřeno 28.4. 2014 - Petr
Prostřeno 28.4. 2014 - Petr
Prostřeno 28.4. 2014 - Petr
Prostřeno 28.4. 2014 - Petr
Prostřeno 28.4. 2014 - Petr
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !