Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 27.9. 2018 – Zuzana

27. 09. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! se odehraje v Olomouckém kraji, kde budou muži ve velké převaze. Čtyři muži a pouze jediná mladá žena se na Hané utkají o 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu. Bude se mladá kočka Zuzana cítit mezi čtyřmi kocoury jako růže mezi trním? Nebude se stydět? A jak se soutěžící vypořádají s krajovým úkolem týdne – olomouckými tvarůžky?

Dobře, něco takového si totiž přáli, jednou budou dokonce na sladko… Jídelníčky to budou většinou opravdu chlapské – boršč, vývary, škvarky, tataráčky, cibulačka, jen benjamínek Zuzana to poněkud odlehčí. A na oplátku pánové zase jí, protože jsou ze Zuzanky celí pryč a tolerují jí i to, co by jiným určitě neprošlo. Navíc - moc je potěší Zuzančina zábava, tady se vysokoškolská studentka opravdu strefila.

Prostřeno – 27.9. 2018 – ZuzanaZa letní zábavou půjdeme ven a do zahrad, kde se odehraje dokonce pokus o svérázný biatlon. Vítězství je důležité, kdyby to klaplo, dva z pánů dokonce uvažují, že do toho praští a požádají své partnerky o ruku. Najde se mezi soutěžícími nějaký taktik? Kdo to v Olomouckém kraji nakonec vyhraje? A bude to výhra zasloužená? Koho nejvíce potěší? Dívejte se a hlasujte, vždyť deset tisíc korun můžete vyhrát i vy!

Prostřeno – 27.9. 2018 – Zuzana:


Ve čtvrtek 27.9. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Zuzana (22). Pánové si celý týden přítomnost vysokoškolské studentky genového inženýrství z Olomouce pochvalují a nemohou se dočkat, až jim jejich vysněná Zuzanka něco uvaří. Zadaná Zuzana je pozve do olomouckého bytu, který sdílí s přítelem a dvěma spolubydlícími, a pány zajímá, jak to tam vlastně všichni mají. A taky je zajímá, co dostanou ve čtvrtek na večeři. Bude to moderní menu.

Po lehkém předkrmu s červenou řepou, sýrem a italským domácím chlebem jsou trošku zklamaní, ale bohatě jim to vynahradí následující projížďka na pivním kole. Během zábavy si dají svačinku v podobě úkolu týdne, syrečky k pivu báječně pasují. První chyba se objeví až v polévce, v kuřecím vývaru s domácími nudlemi bohužel chybí knedlíčky, ty zůstaly jen v menu a v mrazáku.

Ani s nadšením očekávaný hlavní chod nevyjde na jedničku. Telecí líčka jsou bohužel tuhá a kaše z červených brambor také není dokonalá. Ale pánové umějí být shovívaví. Takový Mirek, ten přimhouří nejdříve jedno oko a pak rovnou obě. Jak dopadne poslední mrkvový dort? Ať je to, jak je to, sympatická Zuzana tady prostě nemá soupeřku a muži jí jdou na ruku…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Zuzana,
ve čtvrtek 27.9. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 27.9. 2018 – Zuzana:

Prostřeno – 27.9. 2018 – Zuzana
Prostřeno – 27.9. 2018 – Zuzana
Prostřeno – 27.9. 2018 – Zuzana
Prostřeno – 27.9. 2018 – Zuzana
Prostřeno – 27.9. 2018 – Zuzana
Prostřeno – 27.9. 2018 – Zuzana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !