Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 27.8. 2014 - Jitka

27. 08. 2014 | Poslední díl
Tématem dámského Prostřeno ze Středočeského kraje bude opět grilování, ale na řadu přijdou i osobní a palčivá témata. Povinným zadáním bude připravit na grilu něco sladkého. Balzámem pro uši mužských diváků bude, že tři z pěti dam mluví o svých partnerech v superlativech – prý by je měli naklonovat!

Kromě řečí o svatbách, ale třeba Zuzku zajímá, kdo si přišel hlavně pro výhru. A Blanka si myslí, že na prostředí nezáleží a rozhodující by měla být v kuchařské soutěži jen kvalita jídla. Zuzana se postupně z kolektivu vyčleňuje a přestává se usmívat:

Je to z mé strany asi trošku i závist, že si nemůžu dovolit takové vybavení nebo telecí panenku,“ přiznává sociálně nejslabší maminka početné rodiny, které vadí, že „o padesát tisíc usilují lidi, kteří je vlastně nepotřebují. Připadala jsem si tam jako páté kolo u vozu.“ Podívejte se, kdo se stane středočeskou královnou grilu!

Prostřeno 27.8. 2014 - JitkaProstřeno – 27.8. 2014 – Jitka:


Ve středu 27.8. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno sebevědomá manažerka Jitka (44). Nejstarší Jitka se bojí, jak zapadne mezi mladší soupeřky. Součástí jejího komfortního bydlení ve Slaném je předzahrádka, jenže s moc malým grilem, proto bude nakonec raději vařit uvnitř na kontaktním grilu Oproti včerejšku je třetí hostitelka kapku křečovitá a nervózní.

Úkol týdne je oříšek. Lze vůbec grilovat meloun, když obsahuje tolik vody? Jitčino menu je rozkročené do světových stran. Po španělských tapas v pořadu Prostřeno s datem 27.8. 2014 následuje český silný vývar z hovězího žebra s nudlemi a knedlíčky, italský šmrnc by mohl mít hlavní chod s grilovanou telecí panenkou, gratinovanými brambory a zelenými fazolkami.

Jitka ráda vaří a svoji zručnost předvede v pořadu Prostřeno s datem 27.8. 2014 při přípravě věnečků z odpalovaného těsta, což by mohl být slibovaný „sen s malinovým přelivem“. „Bylo to opravdu zvláštní a dobré,“ shodly se kolegyně nad chuťovkami s bylinkovým máslem, parmskou šunkou a camembertem v domácím lískovém těstě s jablkem. Zklamáním je bohužel hlavní chod; škoda tak kvalitního masa! A pomyslného džina z láhve vypustí nedobytná láhev vína.

Nikola zvládne v pořadu Prostřeno s datem 27.8. 2014 otevřít sekt, ale s tímhle dekorativním otvírákem pohoří. Zuzana nabízí pomoc, tak proč ji Jitka přehlíží? Muži by pomohli, ale dostaví se až jako hudební doprovod a instruktor hry pétanque, při níž se dobře tráví.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jitka,
ve středu 27.8. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 27.8. 2014 - Jitka:

Prostřeno 27.8. 2014 - Jitka
Prostřeno 27.8. 2014 - Jitka
Prostřeno 27.8. 2014 - Jitka
Prostřeno 27.8. 2014 - Jitka
Prostřeno 27.8. 2014 - Jitka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !