Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 27.7. 2015 - Štěpánka

27. 07. 2015 | Poslední díl
Jan, jediný muž týdne, se těší na starší ženy, což mu vyjde. Zato první hostitelka Štěpánka lamentuje, když jí do stavení dorazí převaha dam. „Chtěla jsem aspoň tři chlapy,“ lomí v pořadu Prostřeno rukama.

Na velkou zábavu a vynikající pochoutky je zvědavá akční Lenka, která doufá, že bude legrace. Bude! I spousta zážitků a dobrého jídla. Také kopce domácí zmrzliny, protože to je tajný úkol týdne. Jak dlouho se ho podaří utajit? To uvidíte v dalších dílech Prostřeno.

Prostřeno 23.9. 2013 - ŠtěpánkaTolik zmrzliny jsem nesnědl snad za celý život,“ směje se Honza, který úkol odhalí a vyrobí ovocný shake. Lenka má podávat sorbet. Dostanou se ale do jejího kusu ledu hosté bez sbíječky? Monika hledá na internetu francouzský parfait, který neumí vyslovit a zatím ani udělat.

Ale „povinná jízda“ se mladé mamince povede na jedničku! A protože všichni celý týden vzdychají po kávě, dostanou ve finále od Mily alespoň kávovou zmrzlinu se zrníčky lógru. Dívejte se na pohodové Prostřeno z Vysočiny, které potěší milovníky romantiky, žiraf, keramiky a zmrzliny zvlášť.

Prostřeno – 27.7. 2015 – Štěpánka:


V pondělí 27.7. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno kritická Štěpánka (44). Trojnásobná vdaná maminka Štěpánka má ráda jednoduché rychlovky, které „chutnají všem“. Když je hezky, v kuchyni svého příjemného domu prý moc času netráví. „To je paráda, umím,“ je zprvu v pořadu Prostřeno s datem 27.7. 2015 klidu z povinného úkolu vdaná Štěpánka.

Pak se ale o nákupu surovin na výrobu domácí zmrzliny radši poradí po telefonu se starkou – slovenskou tchyní. A soupeřům neprozradí ani muk. Ať se v tom plácají pěkně sami!

Je to hodně tajemné menu,“ je v pořadu Prostřeno s datem 27.7. 2015 rozpačitá Monika, která ani neví, na co se má těšit. Pod polévkou Co tě nezabije, to tě posílí se skrývá česnečka. Uzená, prý nemastná neslaná, mohla být teplejší a ostřejší. „Žádná zupa jak řemen to nebyla,“ je zklamán Honza.

Štěpánčiny Zapékanky pro mlsné jazýčky jsou bagetky s pomazánkou. Podle ostatních by ale něco takového svedlo i dítě. Pro upíry by v pořadu Prostřeno s date 27.7. 2015 nebyl ani hlavní chod, česnek obsahuje také marináda na obalované řízky z kuřecího a vepřového.

A ke křehkému masu pasují brambory s pažitkou. První kreativní zábava týdne s datem 27.7. 2015 přinese hostům suvenýr v podobě vlastnoručně batikovaných triček.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Štěpánka,
v pondělí 27.7. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !