Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 27.5. 2019 – Monika

27. 05. 2019 | Poslední díl
Tentokrát se prostírá v Pardubickém kraji, kde se o výhru 60 000 korun a titul hostitele týdne pokusí tři ženy a dva muži. Úkolem týdne bude kuskus. Příští týden nebude tak zcela oázou klidu a harmonie, zato se bude na co dívat. Zejména sekuriťák a fitnesák Aleš je velmi svérázný hostitel, který budí vášně i rozpaky, dokonce ho budou soupeři chtít vyhodit od stolu. Přitom se celou dobu snaží hlavně pobavit své fanoušky, pochlubit se svými svaly a vnést do Prostřena něco bláznivého rozruchu.

A to se mu jistě podařilo. Na večeře přichází se svým psem a v převlecích. O vzrušení se (nechtěně) postará i Monika, která vaří jako první, jenže na poslední večeři ji v pátek zaskočí zdravotní komplikace a musí do nemocnice. Kdo ji zastoupí? Ke stolu zasedne ještě hipstersky vyhlížející gay Tomáš nebo vegetariánka Kristýna, to je ale tento východočeský týden ještě to nejmenší.

Prostřeno – 27.5. 2019 – MonikaA jak to celé v Pardubickém kraji dopadne? Kdo uvaří nejlepší večeři? A kdo bude mít hlad a komu bude zima? Sledujte další Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 27.5. 2019 – Monika:


V pondělí 27.5. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Monika (30). Jako první se k plotně postaví Monika, která se trochu bojí a to ještě neví, co ji čeká. Hostitelka si uvědomuje, že sídliště, kam hosty pozve, je možná předem trochu vyděsí. O to více je pak ale potěší ona sama a prostředí, kde žije se svou rodinou. V jejím bytě jako klícka se Aleš, který dorazí ve výstředním klobouku a se psem,  zachová nevychovaně. Na prostřený stůl přinese během servírování prvního chodu květiny v květináčích, které posbíral po bytě při šmejdění s tím, že listy potřebují okamžitě utřít prach, jinak prý rostliny zhynou.

Tuhle nevhodnou činnost si nenechal rozmluvit a rušil tím nejen hostitelku, ale i všechny ostatní. Jídlu moc nedal a odešel od stolu, asi venčit psa. Co si ale užil on i Kristýna, která miluje tanec, to je  zábava na chodbě, kam přišla zahrát romská kapela. Ta už by se do Moničina bytu nevešla. V pondělním moderním menu by se jistě pár drobných chybiček našlo, ale jinak to hostitelka zvládla, dokonce nevzdala ani úkol týdne, přestože jí kuskus do té doby vůbec nic neříkal.

Pórkové polévky mohlo být více, brambory k vepřové panence plněné parmskou šunkou mohly být teplejší a více kořeněné, zato tvarohový dezert byl shledán chutným, stejně jako první salát s kuřecím masem, k němuž Monika upekla vynikající bagetky. Povede se jí v soutěži  - navzdory Alešovi, který hostitelku docela rozhodil - stejně skvěle jako před dvěma lety jejímu tatínkovi, který Prostřeno! vyhrál?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Monika, v pondělí 27. 5. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 27.5. 2019 – Monika:

Prostřeno – 27.5. 2019 – Monika
Prostřeno – 27.5. 2019 – Monika
Prostřeno – 27.5. 2019 – Monika
Prostřeno – 27.5. 2019 – Monika
Prostřeno – 27.5. 2019 – Monika
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda