Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 27.5. 2014 - Lenka

27. 05. 2014 | Poslední díl
Na amatérské kuchaře ze Zlínského kraje čekají hamburgery a nová cena! Kdo si užije letní grilování s komfortním grilem? Ve Zlínském kraji se sejde smíšená parta vrstevníků, kterou tvoří tři maminky a dva muži. Mladí si libují, že se shodnou v názorech a chutích, vydrží jim to ale do až do konce? Dámy mají přednost, uvaří před pány, kterým patří závěr týdne. Kromě lákavé výhry 50 000 korun čeká na soutěžící ještě jedna krásná odměna. Plynový gril pro toho, kdo zvládne nejlépe úkol týdne – hamburger.

A vážně to není taková hračka, jak by se snad mohlo zdát. Kořením týdne je tentokrát samoživitelka Jiřina, kterou neustále trápí otázka, zda jsou všechny ingredience domácí, až sama udělá předkrm z konzervy. Obávaným favoritem je suverén Martin – dostojí ale gumárenský dělník takovému očekávání?

Prostřeno 27.5. 2014 - LenkaBudeme moci porovnat tři drůbeží vývary s knedlíčky a domácími nudlemi a řetěz bramborových příloh ukončí až finální ambiciózní menu mladého policisty Tomáše, který ne a ne prozradit, s kým že to vlastně žije.  Kdo to v krásných městech na Zlínsku a na Hané nakonec o chloupek a přes pár chloupků v jídle vyhraje? Sledujte své oblíbené Prostřeno!

Prostřeno – 27.5. 2014 – Lenka:


V úterý 27.5. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno zakřiknutá Lenka (27). Klidná a tichá maminka na rodičovské dovolené působí trochu ustrašeně. Snad se doma nebojí – na chodbě vsetínského bytu totiž hosty přivítá jedna lidská lebka, tři krajty a jedovatí pavouci, což je koníček jejího manžela. Včera Katčin hamburger Lence moc nechutnal, povede se jí lepší domácí burger?

Její „volný program“ obsahuje v pořadu Prostřeno s datem 27.5. 2014 klasické vsetínské menu, přestože ji soupeři tipují na zahraniční kuchyni. Co všechno návštěva Lence vytkne? Pro Martina není předkrm z původních surovin nejvyšší kvality – parmská šunka je normální sušená šunka a mozzarella není buvolí.

Bramborová polévka
je v pořadu Prostřeno s datem 27.5. 2014 bez chuti, postrádá česnek a majoránku. Jehněčí špíz s brambory obsahuje kromě slaniny a klobásy ještě mrkev, kterou takto sice miluje Lenčin manžel, ale ten tu není a hostům mrkev nechutná.

Šťouchané brambory
jsou v pořadu Prostřeno s datem 27.5. 2014 spíš kaše a k té se nehodí dresink. Ani závěrečné štrůdlíky nevyjdou na sto procent, i když vypadají hezky a je to fajn nápad. Hosté si nakonec nejvíc pochutnají na kupované zmrzlině. Hostitelka vnímá kritiku a je napjatá, moc se neusmívá, jen Jiřina dostane záchvat smíchu. Martin najde v jídle další vlas nebo chlup, nepřináší je sám na tričku? Rozjaří hosty parádní projížďka, skutečný adrenalin? Přihraje to Lence nějaké body?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lenka,
v úterý 27.5. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 27.5. 2014 - Lenka:

Prostřeno 27.5. 2014 - Lenka
Prostřeno 27.5. 2014 - Lenka
Prostřeno 27.5. 2014 - Lenka
Prostřeno 27.5. 2014 - Lenka
Prostřeno 27.5. 2014 - Lenka
Prostřeno 27.5. 2014 - Lenka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !