Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 27.2. 2018 – Lukáš

27. 02. 2018 | Poslední díl
Severní vítr je krutý… Prostíráme v Ústeckém kraji. Je to kraj drsný a život v něm není jednoduchý. Potvrdí to i tahle skupina „mladých a neklidných“, kde jsou dva muži, z toho jeden Michal, dvě Míši na mateřské dovolené a jedna křehká Eva? Kromě tří jmenovců se zopakuje více věcí. Všichni bydlí v panelácích, tak typických pro tento region. Meníčka se dost podobají, hlavně první a poslední je skoro jako přes kopírák.

Severočeši se zaměřili na vývary a bramborové přílohy. Terčem kritiky se stane Lukáš, který ale kritiku nese špatně, a protože vaří už jako druhý, jeho špatná nálada poznamená zbytek týdne. Naštěstí ne natolik, jak by si možná Lukáš, který hodně toužil po výhře a všem to hned oznámil, přál. Nesedne si s Michalem, který ho občas provokuje a někdy se i vysměje.

Prostřeno – 27.2. 2018 – LukášLukáš se prostě necítí mezi soupeři dobře a podle toho i boduje. Úkol týdne není jednoduchý, soutěžící vlastně musí uvařit další chod. Jsou to noky, které ale kupodivu většinou dopadnou docela dobře. Kdo si na severu Česka nakonec odnese hlavní výhru 60 tisíc korun? Bude to muž, nebo žena? A kdo bude divákům nejsympatičtější a získá odměnu 10 tisíc korun? Zcela určitě se ale ze stejné částky bude radovat i jeden z hlasujících diváků. Sledujte další Prostřeno! a hlasujte každý všední den!

Prostřeno – 27.2. 2018 – Lukáš:


V úterý 27.2. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno zedník Lukáš (30). I Lukáš je momentálně na úřadu práce, a i on si věří. Doma prý vaří často, hlavně oblíbený guláš. Škoda, že riskuje s jídly, s nimiž nemá moc zkušeností. Už první chod si hodně zkomplikuje. Místo plánované plnění kapsy z koupeného listového těsta se na maminčinu radu pokusí o vlastní listové těsto. To je, jak víme, hodně pracné, a podle toho dopadne i start večeře.

Předkrm plněný šunkou, sýrem a houbami je navrchu suchý a uvnitř syrový, Lukáš ještě na své chyby soupeře upozorňuje. A hlavně nestíhá… Slepičí polévka se mu povede, ale protože má v kuchyni velký skluz, vstává od malého stolu, kam se už sám skoro nevejde, ještě předtím, než ostatní dojedí. Je to neslušné, jenže on má v kuchyni ještě fůru práce.

Kapustové listy (holubky), plněné mletým masem a rýží, Lukáš dusí v malém množství tekutiny, nepovedou se ani lokše, což mají být placky, které skoro nepoživatelné, navíc úplně bez chuti. A k tomu poněkud nelogicky servíruje ještě orestované a pro změnu přesolené vepřové. Jak se Lukášovi výhra vzdaluje a kritika sílí, vytrácí se hostitelova nálada; je stále nervóznější a vztahovačnější. Lukáš soupeře podezírá, že taktizují. Pomůže to zlomit romská rodinná hudební zábava a chutné tiramisu?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lukáš,
v úterý 27.2. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 27.2. 2018 – Lukáš:

Prostřeno – 27.2. 2018 – Lukáš
Prostřeno – 27.2. 2018 – Lukáš
Prostřeno – 27.2. 2018 – Lukáš
Prostřeno – 27.2. 2018 – Lukáš
Prostřeno – 27.2. 2018 – Lukáš
Prostřeno – 27.2. 2018 – Lukáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice