Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 27.2. 2017 - Barbora – Moravskoslezský kraj

27. 02. 2017 | Poslední díl
Tentokrát se v Moravskoslezském kraji, zejména v Ostravě a okolí, setkají tři ženy a dva mladí muži. Není to konfliktní parta a celý týden se hodně točí kolem jídla i úkolu týdne, který našim soutěžícím pěkně zamotá hlavy. Nejzkušenější a nejstarší amatérskou kuchařkou je čtyřicetiletá Marcela, která ale názorně předvede, jak to také může dopadnout s ambiciózní večeří, když si na hostitele sedne smůla, bojuje s nervozitou, časem a také s nespolehlivou troubou.

To Nikol na to jde odjinud, ta spoléhá na svůj nepřehlédnutelný dekolt. Ocení to ale soupeři? Někteří diváci určitě… Dva soutěžící nevaří doma, ale zdá se, že tentokrát to soupeři řeší méně než jídlo. A v tom se někdy nevyznají: pletou si moravského vrabce se španělským ptáčkem, nevědí, co je to kaldoun a v technologii konfitování také dost tápou. Už snad ale nikdy nezapomenou, odkud k nám přišel tatarský biftek.

Prostřeno 27.2. 2017 - Barbora – Moravskoslezský krajA každý den čelí rozličným výzvám a úkolům mléčného týdne, mezi nimiž je třeba i výroba domácího sýra! Dá se to všechno vůbec stihnout? Kdo to na Ostravsku zvládne nejlépe a v slzách štěstí se nakonec překvapeně raduje nad výhrou 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno 27.2. 2017 - Barbora – Moravskoslezský kraj


V pondělí 27.2. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno prodavačka zeleniny a ovoce Barbora (28). Barbora ráda vaří a jí, ale kvůli nemocnému strýci vaří v kuchyni půjčeného bytu a je docela nervózní z toho, jak to v cizím bytě zvládne.

Znervózňuje ji papiňák, to ale není v tomto týdnu sama, stejnou hrůzu z tlakového hrnce, navíc také ve vypůjčeném bytě, má i Nikol, jak později uvidíme. Hostitelka bude ve stresu a při vaření bez zástěry si ještě zamoučí slavnostní oblečení, což jí také nepomůže.

Bára se rozhodla pro menu, které kombinuje tradiční i moderní vaření, a přestože ráda vaří a dokonce je vyučená kuchařka, byť se vařením nikdy neživila, překvapí, že dělá poprvé tatarský biftek z lososa a játrové knedlíčky do polévky. Předkrm i vývar se jí ale povedou, jen David brblá, že je v předkrmu až moc polníčku.

Hladoví hosté se už těší i na hlavní chod. Moravský vrabec s noky doprovodí listový špenát, kterého musí být opravdu hodně. Kluci sice pořádně nevědí, co jim na talíři přistane, zda ptáček, či vrabec, ale strávníci jsou nakonec celkem spokojení, jen závěrečné tiramisu se jim zdá moc rozmočené.

Hostitelku zaskočí úkol týdne, domácí sýr, a zadání mléčného týdne je natolik široké, že Bára soupeře dokonale zmate. Jak si s tím vším hostitelka nakonec poradí? Pondělní večer je zatím hodně oťukávací.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora,
v pondělí 27. 2. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !